notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nézd meg, hogy mi a boldog házasság titka!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Július 16. Kedd - Valter
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek

A boldog házasság titkai egy tapasztalt házaspártól

Nézd meg, hogy mi a boldog házasság titka!

9. Olyan dolgokat csinálni, amit a másik szeret

Nem hiszem, hogy anyukám valaha is szeretett műszaki szaküzletekbe járni. Nem, tényleg nem. De mégis megteszi mert úgy tűnik, hogy apukám igazán jól érzi magát ezekben. Apa szerint különösen gonosz és szokatlan büntetés a szombat délutánokat a bevásárlóközpontban tölteni, de mégis megteszi, mert tudja, hogy anyukámat ez teszi boldoggá. A tanulság: ha boldog házasságra vágysz, akkor olyan dolgokat kell csinálnod, amiket nem feltétlenül élvezel, csak hogy a párodat boldoggá tehesd, és hogy cserébe ő is ezt tegye érted.

hirdetes

 

10. A házasság örök

Azt hiszem, hogy ez a generáció megfeledkezett erről. Az 50%-os válási arány alapján úgy tűnik, hogy az emberek egyszerűen már nem veszik komolyan a házasságot. Pedig komoly dolog. Elméletileg egész életedre választasz magadnak társat. Nem csak néhány évig, amíg nem jön valaki jobb. Vagy amíg már ki nem állhatod párodat. Örökké kéne, hogy tartson. Megértem, hogy kialakulhatnak bizonyos helyzetek, amik váláshoz vezetnek, de azok kellenének, hogy a kivételek legyenek, nem pedig a szabályszerű dolgok. Ritkák kellene, hogy legyenek. Nem az esetek 50%-ában. Ez eléggé elszomorít, mert ez azt jelenti, hogy a házas barátaim fele el fog válni. Mire volt akkor jó a nagy esküvő meg a csicsás ruha, ha csak néhány évig tart majd?


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.