notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nézd meg, hogy mi a boldog házasság titka!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 16. Kedd - Csongor
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek

A boldog házasság titkai egy tapasztalt házaspártól

Nézd meg, hogy mi a boldog házasság titka!

6. Kompromisszum

Dr. Phil mindig azt mondogatja a műsorában, hogy „azt akarod, hogy igazad legyen, vagy azt, hogy boldog legyél?” Ez a házasság legalapvetőbb dolgaira is érvényes. Néha nem éri meg időt fordítani a veszekedésre még akkor sem, ha igazad van. A kompromisszum minden házasságban fontos és néha valakinek muszáj engednie. A szüleimnek is áldozatokat kellett hozniuk a házasságuk során, különben nem bírták volna ki egymás mellett 30 évig. Végül mindig az a legfontosabb, hogy eldöntsd, mit éri meg feláldozni, és mit nem.

hirdetes

 

7. Mindenkinek vannak rossz napjai

Ha két ember 30 évet tölt együtt, akkor elkerülhetetlen, hogy lesz köztük néhány rossz nap is. Az emberek néha kedvetlenek, ingerültek, betegek, fáradtak és sok más is gyötörheti őket. Ezeket mind fontos figyelembe venni, ha házas az ember. Senki sem ígéri azt, hogy egész életedben boldog napjaid lesznek, csak túlnyomórészt, ha a megfelelő ember mellett vagy. A humor segít, ha beesik egy ilyen rossz nap. Néha jó nevetni egy kicsit amikor a dolgok annyira rosszul sülnek el, hogy nem is vagy benne biztos, hogy valaha minden újra helyre jön-e majd. Jó az is, ha nem veszel túl komolyan mindent, különösen ha tudod, hogy ez csak egy rossz nap, nem pedig egy rossz élet. Egy jó házasságban egymás közelsége is elég ahhoz, hogy minden sötét nap egy kicsit fényesebbé váljon.

 

8. A férfiak olyanok, mint a gyerekek

Anyukámnak igazából két gyereke van; én és az apám. Tény, hogy igazából egy felnőtt. Munkája van és felesége, de a szíve egy gyermeké. Szüksége van valakire, aki gondoskodik róla, és aki mindig azt mondja neki, hogy minden rendben lesz. Azt hiszem sok nő megfeledkezik erről, mert fizikailag a férfiak nagyobbak nálunk. Azt hisszük, hogy csak mert nagyok és erősek, nincs szükségük arra, hogy valaki gondoskodjon róluk, pedig de, nagyon is így van. A férfiak fizikai értelemben vigyáznak a nőkre azzal, hogy ők az erősebb nem (általában) és mert munkájukkal eltartják a családjukat. Ők cipelik a nehéz dolgokat és javítják meg a dolgokat a ház körül (remélhetőleg). De a férfiaknak szükségük van valakire, aki gondoskodik róluk érzelmileg. Mindig szükségük van valakire, akitől kaphatnak egy ölelést (vagy mást is) hogy érezhessék, hogy szeretve és gondozva érezzék magukat. Egy 30 éves nő és egy 30 éves férfi hihetetlenül távol áll egymástól érzelmi és érettségi szempontokból. Lehet, hogy a 185 centijükkel magasabbak nálunk, de a bennük rejtőző kisfiú sosem tűnik el igazán. És játszani akar. MOST RÖGTÖN.

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.