notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezekről a sztárokról manapság nem igen hallunk

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Július 13. Szombat - Jenő
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek, Sztárok

12 sztár, akikről manapság már nem igazán hallani

Ezekről a sztárokról manapság nem igen hallunk

Jason Mewes – Jay és Néma Bob visszavág, 2001

Mi lett volna Jayből és Néma Bobból, ha nincs Jason Mewes? Mint kiderült, Mewest rendező barátja, Kevin Smith (aki Néma Bobot alakította a filmekben) mentette meg a kábítószer-függőségtől, és kérte fel, hogy szerepeljen filmjeiben (a két felejthetetlen karaktert a Shop-stop és a Dogma című Kevin Smith filmekben is együtt alakították). Jason később más filmekben is feltűnt, persze más karakterekként, de ő már élete végéig Jay marad számunkra.

hirdetes

 

 

Carrie-Anne Moss – Mátrix, 1999

A Mátrix-trilógiát követően Carrie-Anne Mossért kapkodtak a filmesek, és biztosan többen ráismertek a Memento és Csokoládé című filmekben. Habár rendíthetetlen bőrszerkós Trinity mindig is legismertebb alakítása maradt, talán még nem késő felülmúlnia saját magát egy újabb szerepben.

 

Érdekesség, hogy míg a legtöbb színész azért visel napszemüvegeket, hogy kevesebben ismerjék fel őket az utcán, Moss sehová sem mehetett így, mert többen ismerték fel, mint szemüveg nélkül.

 

 

Mark Hamill – Csillagok háborúja (három epizód), 1977 – 1983

Kevés ember él a világon, aki ne ismerné Luke Skywalker nevét. Az igazán legendás szerep azonban átokként ült Hamill vállára, ugyanis a rendezők nem voltak hajlandók beválogatni őket filmjeikbe, mert kizárólag a csillagközi történet hős Jediét látták benne. Hamillen úrrá lett a depresszió, és idővel kénytelen volt mellékszerepeket elfogadni.

 

Számos színészt bélyegzett meg a filmvilág egy-egy ikonikus szerepe, ami sokakat igazi átokként ér. Vannak persze olyanok is, akiknek sikerült túlnőniük legnagyobb szerepeiken, ilyenek például Emma Watson, Harrison Ford, vagy Natalie Portman is.

 

 

Jake Lloyd – Csillagok háborúja I: Baljós árnyak, 1999

Nem Mark volt az egyetlen, akivel saját sikere tolt ki. Jake Lloyd, a fiatal Anakin Skywalker elmondta: „Az osztálytársaim gúnyolódtak velem: mindig fénykard-hangokat utánoztak, valahányszor megláttak. Szörnyű volt. Az iskolai életem pokollá változott. Naponta hatvan interjút kellett adnom.”

 

Lloyd idősebb korában sem került jobb helyzetbe – többször is összetűzésbe keveredett a rendőrséggel, és mentális problémákat is megállapítottak nála.

 

 

Mischa Barton – A narancsvidék, 2003–2007

A narancsvidék sztárja hirtelen vált elképesztően híressé, de aztán történt valami, ami eltérítette a siker irányába vezető útról. Bartont függősége akadályozta meg attól, hogy igazán naggyá váljon.

 

A színésznő a mai napig megjelenik filmekben, és mivel alig több 30-nál, még egyáltalán nem késő változtatnia a helyzetén.

 

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.