notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezekről a sztárokról manapság nem igen hallunk

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2021. Április 11. - Zsolt, Leó
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek, Sztárok

12 sztár, akikről manapság már nem igazán hallani

Ezekről a sztárokról manapság nem igen hallunk

Egy emlékezetes szerep sokak szerint egy életre sikert biztosít egy filmcsillagnak, de kevesen tudják, hogy ugyan ez valójában igazi átok is lehet, amitől nehéz megszabadulni. Íme néhány régi nagy kedvenc, akik egy halhatatlan szerep után elpárologtak a köztudatból – lássuk, hogy miért tették!

Jennifer Grey – Dirty Dancing, 1987

A Dirty Dancing című film mindenki számára emlékezetes maradt, ahogyan a főszereplőt alakító Jennifer Grey is. Grey számára fantasztikus karrierindító lehetett volna a film, de az egyszeri sztárnak mégsem sikerült meghódítani a Hollywoodot.

 

Az élesebb szeműek talán megpillantották a Jóbarátok vagy a Dr. House sorozatokban, de a színésznőt még ezekben is nehéz volt felismerni orrműtéte miatt. „Hírességként léptem be a műtő ajtaján, és senkiként jöttem ki onnan,” nyilatkozta Grey.

hirdetes

 

 

Edward Furlong – Terminátor 2 – Az ítélet napja, 1991

Edward Furlong gyerekként tökéletesen adta arcát a fiatal John Connornak a Terminátor folytatásában. Munkája elismerésének jeléül egy MTV Movie Awarddal és egy Starun Awarddal díjazták. Ezt követően az Amerikai história X-ben tűnt fel Edward Norton társaságában, majd nem sokkal később a Detroit Rock City szereplői között is.

 

Az ezredfordulót követően azonban a színész azonban nem csak karrierjében, hanem magánéletében is megindult a lejtőn, ugyanis az alkohol és kábítószerek rögös útját választotta. A Terminátor 3: A gépek lázadása felnőtt John Connoraként talán lett volna esélye visszatérni, de nem kérték fel a szerepre.