notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gondoltál már rá, hogy így süsd meg a palacsintát? A legfinomabb dolog a világon:) - Recept

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Március 28. Csütörtök - Gedeon
hirdetes
címkék: Ételek

Gondoltál már rá, hogy így süsd meg a palacsintát?

Panírozott palacsinta

Utolsó simítások

Ezt nem lehet villával pöckölős módon kivitelezni, itt bele kell másszunk mindenbe két kézzel annak érdekében, hogy ne nyíljanak szét a batyuink.

Megforgatjuk őket a lisztben, tojásban, morzsában, de mindig úgy forgassuk, hogy ne nyíljanak szét. Egyébként nincs szükség fogpiszkálóra, ügyesen egyben maradnak, ha nem tettünk bele sok tölteléket és a palacsintánk is hűlt egy picit és nem túl vékony.

hirdetes

 

Olajat hevítünk és azzal a felével lefelé kezdjük sütni, ahol a hajtás van.

Amikor szép színt kapott a bunda kivesszük, leszívatjuk róla a felesleges olajat és tartármártással tálaljuk.

Ez olyan fain kerti partis kaja is lehet ám. Míg várunk a steakre, hogy megsüljön a grillen, addig betolunk egyet-kettőt a mártásba mártogatva. :)

Forrás


hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.