notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A kókuszolaj előnyei, felhasználása a szépségápolásban

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 25. Csütörtök - Márk
hirdetes
címkék: Szépségápolás

A szépítő KÓKUSZ

A kókuszolaj előnyei

Amikor kókuszolajat vásárolunk fontos odafigyelnünk a kókuszolaj minőségére, mert lényeges különbségek vannak a kínálati piacon.
 
Szűz kókuszolaj: azt a típust nevezzük szűz kókuszolajnak, mely nem esett át az RDB folyamaton, és nem hidrogenizálták, viszont hőkezelést kapott. Préseléssel állítják elő, illata is kellemes, lehet érezni a kókusz aromáját, viszont a magas hőfok következtében, amikor kinyerik a kókuszolajat elveszíti értékes hatóanyagait.
hirdetes
 
Finomított kókuszolaj: Ennek a fajta kókuszolajnak a leghosszabb az előállítása. A hidegen sajtolt kókuszolajat először magas hőmérsékleten kezelik majd több fázison meg végig, amikor a polcokra kerül: finomítják, színtelenítik, szagtalanítják. Ezáltal elveszíti erős aromáját, így kiváló sütéshez és főzéshez, de a finomítás során nemcsak ízét és színét veszíti el, de az értékes vitaminokat és aminosavakat is.
 
Hidegen sajtolt, organikus kókuszolaj a Kurlandtól: A hidegen sajtolt kókuszolaj nem megy keresztül hőkezelése! Ez a kókuszolaj legtisztább formája, hiszen ez tartalmazza egyedül a kókuszdió összes pozitív tulajdonságát, és ami a legfontosabb, hogy előállítás során a szerkezet sem változik meg, így lesz tökéletes a hatása. A hidegen sajtolt olaj kókusz ízű és illatú!
hirdetes

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.