notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk, hogy hogyan érdemes öltözködnöd, ha magas vagy

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2021. Július 28. Szerda - Szabolcs
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Praktikák

Így tudsz stílusosan öltözködni, ha magas vagy

Bemutatjuk, hogy hogyan érdemes öltözködnöd, ha magas vagy

A magas nőnek ugyanúgy nehéz dolgok van, mint az alacsonyaknak, hiszen a boltokban általában nincs olyan farmer, ami a gyönyörű hosszú lábaikra megfelelő lenne. Adunk néhány tippet, amivel finomabb és kecsesebb lehet a megjelenésed. 

A magas termetről mindenkinek a határozottság, keménység jut eszébe, ezért a magasabb hölgyeknek sokkal nehezebb a törékeny nő látszatát kelteni. Az egyik legnagyobb probléma a magas lányoknál, hogy nehéz megfelelő méretet találniuk, hiszen a nadrágok sokszor rövidek, a blúzok ujjával egyetemben. Szerencsére egyre több boltban jelennek meg a kifejezetten magas lányokra tervezett ruhadarabok, és néhány üzletben már a nadrág hosszát is személyre szabottan ki tudod választani. Érdemes tehát ilyen boltokat keresni, ahol biztos, hogy megtalálod a tökéletes ruhadarabokat számodra. 

hirdetes

 

Milyen a tökéletes nadrág? 

Nadrág fronton szerencsésnek érezheted magad, ha magas vagy, hiszen szinte minden fazon jól állhat. Egy szűk farmerrel kihangsúlyozhatod a hosszú, szép lábaidat. Mint korábban említettük, érdemes olyan boltokat választanod várláskor, ahol kiválaszthatod a nadrágok hosszát, hiszen ha túl rövid rajtad a nadrág, az nem mutat valami szépen. Bátran viselhetsz mintás nadrágokat is, hiszen ezzel könnyedén kiemelheted a lábaidat.