notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2015 smink trendje - nézd meg, mi a divat!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 20. Szombat - Konrád, Tivadar
hirdetes
 | Szerző: Divat és Stílus
címkék: Smink

Természetes, ragyogó sminkek – nézd meg, mi lesz a trend 2015- ben!

2015 smink trend

Szeretnéd megtudni milyen sminkkel hódíthatsz 2015-ben? Vagy szimplán egy kis újításra vágysz? Változások mindig vannak, nézzük most mi lesz a befutó; 

 

Minden évben izgatottan várjuk, hogy mi lesz az aktuális trend sminkek terén, aztán persze mindig kiderül, hogy egyik év sem fogja újraírni mindazt, amit a sminkekről alapvetően tudunk. Az állandó sminkek ebben az évben is változatlanul társaink maradnak, miközben az aktuális irányt a természetes ápoltság és ragyogás jelenti majd: visszafogott alapozás, szolidabb rúzsszínek, a bogyós gyümölcsök árnyalatai. Lássuk a részleteket!

hirdetes

 

Mielőtt elmerülnénk a részletekben, engedj meg egy mondatnyi kitérőt: a divat bár fontos és meghatározó dolog egy-egy évben, ami talán még ennél is fontosabb, mindez hogyan illeszthető bele, illetve mennyire összeegyeztethető alkatunkkal és egyéniségünkkel is. Ha valami nem áll jól, ne emészd magad, ha pedig tanácstalan vagy, kérdezz bátran szakmabelieket, hogy miként alkalmazható a divat a karakteredre ;)

hirdetes

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.