notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk a legkínosabb bakikat, amik a királyi esküvőkön történtek!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Május 20. Hétfő - Bernát, Felícia
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek, Esküvő

Az legkellemetlenebb bakik, amik a királyi esküvőkön valaha történtek

Bemutatjuk a legkínosabb bakikat, amik a királyi esküvőkön történtek!

A királyi esküvők gondosan megtervezett események, amikre több száz ember hónapokon keresztül készül. Azonban még a világ legprecízebben kimért esküvői közben is becsúszhat néhány kellemetlen, vicces vagy éppen kínos hiba, amikre garantált, hogy mindenki emlékezni fog. Mint például…

 

1. Amikor Vilmos herceg szinte semmit nem aludt az esküvőt megelőző éjszakán

Vilmos herceg állítólag mindössze fél órát aludt az esküvője előtti éjszakán, ezért egész nap rettenetesen kimerült volt. Hogy miért? Az idegtépő izgalom és a háza előtt kempingező rajongók sikítozása miatt.

 

„Egész éjszaka énekeltek és ujjongtak, szóval az éneklésből adódó izgalom és az idegesség miatt nagyjából csak fél órát aludtam” mesélte a herceg. Szerencsére Vilmos nem aludt el az esküvője aladt!

hirdetes

 

 

2. Amikor Károly herceg elrontotta a fogadalomtétel szövegét

Károly herceg és Diána hercegnő 1981-es esküvőjén annyi baki történt, hogy nehéz lenne mindet felsorolni. Kezdésképpen Károly herceg elszúrta a fogadalomtételt és a „világ javai” helyett saját javait kínálta fel Diánának. Az legnagyobb baki azonban akkor történt…

 

 

3. Amikor Diána elfelejtett Károly nevét

Károly herceg nyelvbotlása még nem a világ vége, de amikor Diána hercegnő rosszul mondta vőlegénye nevét, akkor sok szem elkerekedett. Az érthetően izguló Diána „Charles Philip” helyett „Philip Charles Arthur George-nak” nevezte jövendőbelijét.

 

 

4. Amikor Nathalie hercegnő elfelejtette a csokrát

Nathalia hercegnő (teljes nevén „Princess Nathalie of Sayn-Wittgenstein-Berleburg”) majdnem 10 percet kellett várjon csokra megérkezésére, mielőtt végigsétált a sorok között. Ez a kép a várakozás során készült róla, és szemmel láthatóan jól viselte a kissé kínos, de vicces esetet.

 

hirdetes

hirdetes

Gondolkodsz a fogfehérítésen? 7 ok, amiért érdemes ellátogatnod a fogorvoshoz!

A fogfehérítés egy népszerű és hatékony módja a ragyogó mosoly elérésének, de mielőtt belekezdenénk, érdemes megfontolni a fogorvosi rendelőben...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.