notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hivatásos hableányok

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Június 25. Kedd - Vilmos
hirdetes
 | Szerző: KBE
címkék: bulvár, Érdekességek

Hivatásos sellőlányok - Léteznek!

Sellőlányok a való életben

Habár ezek a lányok nem születtek tengeri lénynek, mégis ezt az életmódot választották. Egyikük cél nélkül, de a másik lánynak igenis fontos célja van vele. Lássuk a sellőlányokat.

Az első sellőlány, Melissa Dawn

 

Vagyis Mermaid Melissa, ugyanis már hivatalosan is erre a névre neveztette el magát. Természetesen nem született tengeri lénynek, mégis már 10 éve él sellőként. Kicsi kora óta rajong az óceánért és a tengeri állatokért, és mindig is ezt szerette volna csinálni. Már 12 évesen is két és fél percig volt képes a víz alatt maradni levegővétel nélkül, felnőtt korára ezt egészen 5 percig fejlesztette. Meg is szerezte a hivatalos búvárképesítést, amivel ma már sellő-búvárként dolgozik.

hirdetes

 

 

Természetesen ehhez a munkához elengedhetetlen a megfelelő ruházat, ezért elkészíttetett magának egy élethű sellőuszonyt, ami körülbelül 25-30 kilót jelent, és ezt minden alkalommal viseli is. Élete viszont bármennyire is tűnik mesebelinek, mégis rengeteg veszéllyel jár ez az életmód. Többször lett már támadás áldozata a tengerben élő állatoktól, de elmondása szerint nagyobb és komolyabb sérülést még nem szerzett. Hivatásában szerepel, hogy rendezvényekre jár Amerika szerte a sellőbuszával, és szülinapokon, illetve céges eseményeken szórakoztatja a közönséget. Viszont úgy tűnik, még egy hableánynak is akad partner a horogra, ugyanis több olyan képet láthatunk róla, ahol szerelmével, a sellőfiúval pózol a kameráknak. A Facebookon több képét is megtekinthetjük, ahová folyamatosan tölti fel az újabb fotókat. Te mit gondolsz az életmódjáról?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A sellőbusz, amivel járja az országot.

 

 

 

 

A következő oldalon a második sellőlányról olvashatsz..

hirdetes

hirdetes

Ez a letört fogakra a legjobb megoldás megfizethető áron

A letört fogak nemcsak esztétikai problémát jelentenek, hanem egészségügyi kockázatot is hordoznak magukban. A fogak elvesztése vagy törése hatással...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.