notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Esküvőre készülsz? Akkor mindenképp ajánljuk neked az esküvői drónozást!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Június 26. Szerda - János
hirdetes
 | Szerző: VV
címkék: Esküvő

Esküvői drónozás

Esküvői drón fotózás szív alkazatban

Ha te is épp a nagy napra készülsz, és azon gondolkozol hogyan örökítsd meg eskövőd minden pillanatát, akkor ne hagyd ki a legújabb trendek közé tartozó esküvői drónfelvételeket. 

Az esküvőkről készült légi felvételek iránti kereset legalább olyan sebességgel emelkedik, mint amilyen gyorsan a legújabb drónok képesek a levegőbe röppenni. A drónokkal gyönyörű képeket és videókat készíthetők a magasból, de ha egy bizonyos „napról” van szó, akkor különösen fontos, hogy minden a helyén legyen. Ha te is szeretnél ilyen különleges felvételeket az esküvődről, olvasd el a következő tippeket és tanácsokat, amik az esküvői drónvideózás minden fontosabb részére kitérnek, hogy te is magabiztosan bérelhess drónpilótát esküvődre. Ha szeretnél drónos felvételeket esküvődre IDE kattintva kérhetsz ajánlatot!

 

Előkészületek

Ha az esküvői drónozás mellett döntötök, először találkozni fogtok a drónpilótával, ahol megbeszélitek elképzeléseiteket, és kéréseiteket.

A tervezési fázisban az esküvői fényképészek és videósok is mindig alaposan átbeszélik a nagy nap menetét egymással, hogy pontosan tudják előre, hogy mikor mi történik majd, és mikre kell odafigyelniük. Erre a megbeszélésre hívd el a drónpilótát is, hogy összehangban tudjanak dolgozni azon, hogy minden pillanat tökéletes szögből legyen megörökítve!

hirdetes

Új nézőpontból láthatod majd esküvődet

Az ember azért bérel profi drónpilótát, amiért fényképészt és videóst is – mert a lehető legszebb és legjobb minőségű felvételeket szeretnéd életed legfontosabb napjáról. Elvégre egy esküvőt nem lehet megismételni.

A talajon tevékenykedő fényképészekkel és videósokkal ellentétben azonban a drónok egy teljesen új szemszögből képesek megörökíteni a nagy nap eseményeit, amelyek csak még felejthetetlenebbé teszik majd az egész élményt.

 

Milyen helyszínt válassz?

A drónfelvételek különlegesen mutatós módokon képesek ábrázolni az esküvői helyszín szépségeit és jellegzetességeit. Egy gyönyörű parkban, esetleg egy hegyoldalon lesz az esküvő? Talán egy tó vagy folyó partján keltek egybe? Gondolj csak bele, milyen jó lesz évekkel később kinyitni a fényképalbumot, és a levegőből látni a megannyi mosolygó vendéget úgy, hogy a lélegzetelállító helyszín is látható körülöttük.
 

Ami valaha lehetetlen volt, ma már elérhető

A drónok nem csak „hagyományos” stílusú felvételekre kínálnak lehetőségeket. Engedd szabadjára kreativitásodat és használd ki, hogy egy teljesen más szemszögből is látható a nagy esemény. Például megkérheted a násznépet, hogy betűzzenek ki egy rövid üzenetet egy udvaron vagy más nyílt terepen, ami felülről olvashatóvá válik. Ez persze csak egy a számtalan lehetőség közül – a drónpilóta biztosan ellát majd néhány kreatív tanáccsal ezzel kapcsolatban!
 

 

Szabadtéri esküvőre készülsz?

A tapasztalt drónpilóták nagyobb belterekben is képesek kezelni eszközüket, de a biztonság kedvéért inkább kintre tervezd a drónos felvételeket. Ritkán tárgyalt szempont, hogy még a reptetésre alkalmas beltereknél is komoly problémát jelenthet az eszköz rotorjainak hangja. Ez kint kevésbé zavaró, de bent lehetetlen nem észrevenni.

Ha azonban kint tartod az esküvő nagy részét, akkor nincs igazán jó kifogás, ami a drónfelvételek ellen szólna. Elképzelhető, hogy az esküvő, vagy legalább egy szakasza a vízen történik majd? – itt mindennél hasznosabb egy drón, ami képes olyan szögekből is rögzíteni a legfontosabb pillanatokat, ahonnan nélküle elképzelhetetlen lenne.
 

Milyen felvételekre számíthatsz?

A drónokal első sorban szélesebb, de hihetetlenül látványos, lélegzetelállító felvételeket lehet készíteni, amelyek többnyire a távolból készülnek. A dróntechnológia hihetetlen sebességgel fejlődik, de ezek a repülő eszközök még mindig kifejezetten veszélyesek lehetnek, ha túl közel merészkedünk velük valakihez. Egy másik szempont a már említett zaj, ami különösen zavaró lehet néhány méterrel az emberek feje felett. De ne aggódj, a közeli felvételek készítésre ott lesz a fényképész.

 

Vendégeid biztonsága

A legkevésbé izgalmas szempont egyben a legfontosabb is. Ha drónt kérsz esküvődre, akkor mindennél lényegesebb, hogy odafigyelj a jelenlévők épségére. Gondolj csak bele: lényegében miniatűr (négy rotoros) helikopter repked az emberek feje felett – ha a pilóta nem tudja magabiztosan kezelni, akkor sokkal nagyobb az emberi hiba veszélye. A balesetek elkerülése végett kérd egy profi pilóta segítségét.  

 


hirdetes

Ez a letört fogakra a legjobb megoldás megfizethető áron

A letört fogak nemcsak esztétikai problémát jelentenek, hanem egészségügyi kockázatot is hordoznak magukban. A fogak elvesztése vagy törése hatással...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.