notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek a legdivatosabb csizmák a 2019-2020-as szezonban: bokacsizmák, térdcsizmák, bakancsok

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Március 19. Kedd - József
hirdetes
 | Szerző: VN
címkék: Cipők, Divat, Gardrób, Trendek

Ezek a legdivatosabb csizmák a 2019-2020-as szezonban

2019-2020-as divat: csizmák

Az ősz beköszöntével a szandálokat és vékony tornacipőket kénytelen vagy lecserélni egy mutatós csizmára. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyenre esik a választásod, ezt te is jól tudod, hiszen egy csizma nagyon meghatározza az egész kinézetedet. Egy jól megválasztott csizmával feldobhatod a szetted, de egy rosszul kiválasztott épp ellenkezőleg, az egész megjelenésedet elrontja. Nézzük, hogy milyen csizmákból érdemes válogatni a 2019-2020-as őszi és téli szezonban!

Elő a magas térdcsizmákkal!

A 2019-2020-as szezonban hódítanak a magasszárú lábhoz simuló csizmák, vélhetően ezek lesznek a legdivatosabb csizma modellek. A legkülönfélébb verziókban beszerezhető, legyen mintás, mintanélküli, szőrmével, vagy fűzőkkel dekoralt, lapos, vagy magassarkú, biztosan hódítani fogsz benne. A csizmák hossza egyre nő, akár térd felé is érhet. Kombináld ezeket egy csinos szoknyával és harisnyával, tuti sikered lesz! Ha igazán stílusos akarsz lenni olyan darabot válassz, ami nem túl feltűnő, de mégis különleges. Mondjuk egy egyszerű fekete csizma átlátszó sarokkal.

hirdetes

Csizma trend 219-2020: térdcsizma

 

Bokacsizmák 2019-ben

Természetesen nem mindenki szereti a hosszú csizmákat, illetve nem is mindenkinek áll jól. Az alacsony hölgyeket például kifejezetten összenyomja a hosszú szárú csizma. Nekik inkább a bokacsizmákat ajánljuk, amik számtalan verzióban, színben és stílusban elérhetőek. Az elegánsabb hatás érdekében a magassarkú bokacsizma a legjobb választás, de egy egyszerű hétköznapra egy lapostalpú verzió is nagyon jól tud mutatni. Nemcsak farmerhez mutatnak jól, szoknyához is nagyon jó választás lehet. Idén különösen divatos a hegyes orr, az enyhén magasított sarok, azaz kitten heel cipő. De a mintákat sem kell visszafogni, a régóta közkedvelt zebra- és kígyóminta mellett, a bociminta is divatba jött.

2019-2020 csizma trendek: bokacsizma

 

Bakancsok- a kényelemért

A bakancsok pár éve bejöttek a divatba, és úgy tűnik, hogy nem is akarnak kimenni. A bakancs is egy jó választás, ha téli lábbeliről van szó. Nemcsak sportos ruhákhoz áll jól, de egy laza szetthez is felveheted. Egy őszi sétához, vagy egy karácsonyi vásári forraltborozáshoz nagyon jó választás lehet egy bakancs. De azért ne vidd túlzásba, egy alkalmi ruhához, vagy irodai viselethez, nem ez a megfelelő választás!

2019-220 csizmatrendek: bakancs

 

Ha eső, akkor gumicsizma

Az őszi esős időjárás egyik nagy kedvence a gumicsizma. Nincs is jobb megoldás egy esős napra, mint egy élénk színű, vidám mintás gumicsizma. Hidd el hasznodra fog válni, az őszi kiszámíthatatlan időjárásban. Szinte bármivel kombinálhatod, egy laza farmeres szettet nagyszerűen ki tud egészíteni és fel tud dobni. Beszerezhető már a megszokott lábszár közepéig érő mellett bokáig érő mértben is.

2019-2020 csizma trend: gumicsizma

 

A 2019-2020-as szezon legdivatosabb színei

Már esett szó színekről és mintákról, ugyanis ez a szezon sem a feketéről fog szólni. A hagyományos fekete és barna cipők mellé szerezz be te is pár színeset! A 2019-2020-as őszi-téli divat legnépszerűbb színei a piros, bor, kék, sárga, narancs, lila és az olajbogyó. Ahogy látod, elég színes a paletta, így biztosan te is megtalálod a hozzád leginkább illőt a színek között.
2019-2020 csizma divat: legtrendibb színek


hirdetes

Milyen tortát vigyünk az oviba? Szülinapi torta ovisoknak

Milyen tortát vigyünk az oviba? Szülinapi torta ovisoknak

2024-03-13

Az ovisok számára az egyik legizgalmasabb pillanat a saját születésnapjuk ünneplése az óvodában. De milyen tortát is érdemes bevinni az oviba a gyerekeknek?

6 szálloda berendezési trend 2024-re, amivel lenyűgözheted a vendégeket

6 szálloda berendezési trend 2024-re, amivel lenyűgözheted a vendégeket

2024-02-09

A szállodai berendezési trendek folyamatosan változnak és fejlődnek annak érdekében, hogy a szállodák friss, modern és vonzó környezetet biztosítsanak vendégeiknek.

Mit tegyél, ha letört a fogad? Gyors segítség és teendők

Mit tegyél, ha letört a fogad? Gyors segítség és teendők

2024-01-09

A fogak sérülése mindig kellemetlen és váratlan helyzetet teremt. Ha letört a fogad, fontos gyors és megfelelő intézkedéseket tenni, hogy minimalizáld a károsodást, és biztosítsd a gyorsabb gyógyulást. Az alábbiakban találsz néhány lépést, amit érdemes követni, ha szembesülsz ezzel a kellemetlen helyzettel.


2023-11-14 5 lakberendezési tipp, amivel feldobhatjátok a nappali elrendezését

A nappali, mint otthonunk középpontja, igényli a figyelmet és a stílust. Ebben a cikkben öt lakberendezési tippet találtok, hogy feldobd a nappali hangulatát!

2023-08-10 10 Új trend, amivel egyedi stílust adhatsz az esküvőd dekorációjának

Az esküvőd nem csupán egy egyszerű esemény, hanem egy olyan alkalom, amelynek dekorációja tükrözi az egyedülálló stílusod és személyiséged.

2023-10-11 7 sminktipp 50 felett: így fiatalodj meg pár egyszerű vonással

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 7 sminktippeket, amelyek segíthetnek abban, hogy önbizalommal sugározz, és továbbra is gyönyörűnek érezd magad ötven felett.




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.