notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Soha nem gondolnád, hogy ő az év cipőtervezője!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 20. Szombat - Konrád, Tivadar
hirdetes
címkék: Divat, Sztárok

Piacra dobták az év cipőjét! Nem találod ki, hogy ki a tervező!

Az év cipője, mely felkavarta az egész világot!

Ha híres cipőtervezőkről van szó, neked is Christia Louboutin, Jimmy Choo és Manolo Blahnik ugrik be? Igen, sokan vagyunk még így ezzel, most azonban valami egészen meglepő dolog történt! Olyan sztár kapta a díjat, akire sosem gondoltunk volna!

 

Az év cipője, és az év cipőtervezője

 

A Footwears News szakmai újság döntése alapján az év cipőtervezője nem más, mint Kim Kardashian férje, Kanye West! Idén minden divatőrült, és Kanye összes rajongója az Adidas által piacra dobott Yeezy Boots 350-ben járta az utcákat. Ennek olyan kiadása is volt nyáron, melyet mindössze 12 percig árultak, ennyi idő kellett ahhoz ugyanis, hogy az összes darab gazdára találjon.

hirdetes

 

 

Most pedig kiadták a Yeezy Boots 750-et, ami a magas szárú, teljesen fekete kiadása az év cipőjének. Miután kiderült, hogy a cipőből mindössze néhány darabhoz lehet majd hozzájutni világszerte, kitört az őrület. Milánóban és Londonban a rajongók éjszakákon át várták, hogy megérkezzen az üzletbe a Kanye által tervezett cipő, és lecsaphassanak rá. Az üzletek tulajai azonban kisorsolták a tömegben azokat a szerencséseket, akik megvásárolhatták a cipőket, melyből Milánóba például mindössze 7 darab érkezett. A helyszínen lévők szerin többen sírva fakadtak, mikor kiderült, hogy ők is a szerencsések között vannak, a legtöbben pedig csalódottan távoztak a helyszínről. 

 


hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.