notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Érdekességek Kutcherről, születésnapja alkalmából

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 23. Kedd - Béla
hirdetes
 | Szerző: Anett
címkék: Sztárok

Isten éltesse az "ifjú" Ashton Kutchert

Ashton K.

Ashtonban az a szép, hogy amikor hosszú hajjal és szakállal nyomult divatos, de mégis erőteljes férfias külseje volt, míg amikor a nála megszokott félhosszú haj és borotvált arccal hódítja a világot akkor örök fiatalnak tűnik. Na meg azt a csibészes mosolyát el se felejtsük, talán ezért is imádja a világon rengeteg nő a mai napig.

Ashton Kutcher a csodás Iowa állambeli Cedar Rapidsban látta meg a napvilágot, 1978. február 7.-n. Ugorva pár évet, Ashton bájos szerelmi életéről és pályája alakulásáról összeszedtünk pár nagyon fontos információt. Ilyen például, hogy több mint 25 alkotásban láthattuk már a tv képernyőjén.

Karrierjét a középiskolára tesszük, hiszen már ott is szerepelt az iskolai színdarabokban, amíg lopás miatt el nem tiltották az iskola utáni elfoglaltságoktól. Egyetemen biokémikusnak tanult, de a pénz miatt is, és mert felfedezte egy modellügynök hirtelen a divatvilágba csöppent. A Pizza Hut reklámban mosolygott, illetve ami divat szempontjából jelentősebb, az az első Calvin Klein reklámja.

hirdetes

 

 

ash

 

 

A nálunk is ismert, és agyon játszott „Azok a 70-es évek show” meghallgatása 1998-ban volt, a rendezők mondták neki, hogy délután négykor értesítik az eredményről. Ő megkérte, sőt kijelentette, őt négy előtt hívják, és így is lett 3.45-kor már hívták is, hogy övé a szerep.  Mindez azért volt, mert közben egy másik kezdődő sorozatba is ajánlatott kapott, de ő a 70-es éveket választotta. Ez volt az első hivatalos színészi szerepe.

Érdekesség, hogy a sorozat a 70-es években játszódik, de a valóságban mégis 98-tól 2005-ig készült.

 

 

A másik meglepő tény, hogy mostani nejét: Mila Kunist a sorozat stábjában ismerte meg. Kunis első csókját Ashtontól kapta, és a színésznő így nyilatkozott: „Ő olyan édes, és Calvin Klein modell „ .

A sorozat mellett kisebb játékfilmekben is szerepelt, mint a „Rád vagyok kattanva” című film, de első hivatalos filmje a „Hé, haver hol a kocsim?” volt.

 

 

 

2003

 

 

 

 

Magyarországon még nagyon ismert alkotás a Szakitópróba, melyben Brittany Murphyvel játszott. A két színész nagyon egy húron pendült, mind a kamerák előtt, mind a valóságban így egy párt is alkottak egészen 2003 teléig. Ashtonnak munkái mellett, nem is igazán volt ideje búsulni, hiszen saját tv műsort indított Punk'd néven, melyben a hírességeket verte át vagy szívatta meg. (Nem meglepő, de többség élvezte, egy-egy kivétel volt, aki beperelte.)

 

 

 

 

 

Még ebben az évben, elkezdte csapni a szelet a kétszer elvált Demi Moorenak, aki nála 16 évvel idősebb. 2005-ben össze is házasodtak, egy szerény kabbalista szertartás keretein belül, összesen 100-an vettek részt az esküvőn. Szintén ebben az évben, saját éttermet nyitott Los Angelesben, Dolcé néven, ahol olasz különlegességeket kóstolhatnak a betérő vendégek.

 

 

 „Valószínűleg nem én leszek a legjobb színész Hollywoodban, de remélem és keményen dolgozom érte.”

 

 

 

 

Még több !

 

Forrás: boombseat

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.