notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ami a legtöbb férfinak jól áll

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Június 24. Hétfő - Iván
hirdetes
 | Szerző: Puskás Rékka
címkék: Divat, Férfi, Pasik, Testalkat

A férfi is lehet csinos - ami a legtöbb férfinak jól áll

Ami a legtöbb férfinak jól áll

A köztudatban erősen él, hogy míg a nők szeretnek öltözködni, a férfiaknak szinte mindegy, mit kapnak magukra. Nos, ez szerencsére azért nem mindig van így, bizony egy valódi férfi igenis figyel a küllemére és igyekszik olyan darabokat választani, amik kiemelik az előnyös részeit. Most összegyűjtöttem néhány olyan darabot, ami szinte minden férfiúnak jól áll. Ha nőként te szerzed be a párod ruháit, akkor is jó útmutató lehet ez a cikk, hogy kedvesed igazán sármosan fessen melletted.

A férfiak és a gombos nyakú hosszúujjú

A gombos nyakú hosszúujjú a legtöbb férfinak jól áll, lezser, mégis kissé sikkes hatást kölcsönöz nekik, miközben kényelmes viseletet biztosít. A legtöbb hím szereti a kényelmes darabokat, ezért egy ilyen hosszúujjú választásakor érdemes puha anyagút keresni. A hosszú ujjnak köszönhetően optikailag szélesedik a váll, nyúlnak a karok. Testalkattól függően lehet szorosan testhez simuló, pocakosok esetében kicsit lazább, de ne legyen nagyon bő, mert az azt a hatást kelti, mintha néhány számmal nagyobbak lennének, mint valójában. A természetes tónusukhoz igazítva érdemes a színt is kiválasztani, a kék szeműeknek például remekül állnak a kékes és szürkés árnyalatok, de ez természetesen nincsen kőbe vésve. Az egyén testalkatától függően azt javasolt szem előtt tartani, hogy a világos színek, különösen a fehér az emberesebb alkatot tovább erősítik, míg a sötétebb árnyalatok, különösen a fekete slankítanak.

hirdetes

A legtöbb férfi csinos hosszított garbóban

Eleve, a hosszított szabások a legtöbb férfinak nagyon jól állnak, hiszen nyújtják a felsőtestet, ami optikailag igen szerencsés, főleg, ha van egy kis pocak. A trükközést pedig lehet folytatni a színekkel is, ahogy fentebb is leírtam. A garbó, bár sok férfi nem szereti, mert birizgálja a borostájukat, vagy szakállukat, mégis nagyon csinos viselet, hiszen a hosszítást tovább viszi a nyakra is, így sudárabbá válik a megjelenésük. Télen egyébként duplán szerencsés választás, mert nem csak sikkessé teszi a viselőjét, de a torkot is védi, ezáltal sokkal kisebb a valószínűsége egy megfázásnak, vagy torokgyulladásnak (és hát tudjuk, a férfi nem betegeskedik, a férfi haldoklik). Kiválasztásnál itt is érdemes figyelmet fordítani a jó minőségű anyag felkutatására, ami nem szúrós, és néhány mosás után nem kezd el bolyhosodni.

Szintén szemrevaló a férfi, ha hosszított inget visel

Továbbra is a nyújtott fazon van előtérben, ennek az az oka, hogy valóban sokkal előnyösebben mutatja a legtöbb férfiút, mint a klasszikus szabások. Nincs ez másként az ingek esetében sem. Akár a munkájából kifolyólag, akár, mert szeret csinosan öltözni, a legtöbb hím szekrényében találhatóak ingek. Ezekben festhetnek középszerűen, vagy épp úgy, mint a középiskolás fiúk ünnepnap, mikor látni, hogy csak feszengenek benne, de ha jól van megválasztva a fazon, és a hosszított szabás a legtöbb esetben ilyen, akkor az a férfi nagyon sármosan mutathat. Ráadásul rengeteg szín áll rendelkezésre, és ingek esetében bátrabban lehet kísérletezni, mint egy hosszúujjúnál. Ízléstől függően akár különböző mintákkal ellátott darabokat találni, azonban jó ha tudjuk, hogy míg a hosszában csíkos nyújtja a törzset, a széltében csíkos erősít, szélesít, ezért alkattól függően úgy legyen a minta is kiválasztva, hogy az a legelőnyösebben mutassa be viselőjét.

A következő oldalon további előnyös tippek várnak!

hirdetes

hirdetes

Ez a letört fogakra a legjobb megoldás megfizethető áron

A letört fogak nemcsak esztétikai problémát jelentenek, hanem egészségügyi kockázatot is hordoznak magukban. A fogak elvesztése vagy törése hatással...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.