notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2016 legnépszerűbb mozgása - kitalálod mi az?

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Március 19. Kedd - József
hirdetes
 | Szerző: Anett
címkék: Testalkat

2016 legnépszerűbb mozgásformája

Mozgás 2016-ban

Az idei sláger mozgásforma alaktól, súlytól és kortól független. Az alapokat bármikor megtanulhatod, bár tény, hogy nem fogsz a Diótörőben főszerepet kapni, de akár el is képzelheted. A világ és a tested a tied, ideje birtokba venni. Ennél nőiesebb és elegánsabb mozgásforma nincs is. Számos tánc intézmény indított, felnőtt, kezdő balett képzést. Aggodalmaid vannak, hogy nem neked való? Pedig a klasszikus balett, az igazi elegancia és báj és feltétlenül beleszeretsz. A tested feszes és könnyed érzetet kelt a mozgás közben, és nem minden nő erre vágyik?

A klasszikus balettot már kiskorban el kell kezdeni, ha profi táncosok akarunk lenni, szóval nyilvánvalóan, aki 10 éves kor felett kezdi el edzeni, abból nem lesz balett művésznő. Sok kislány álmodozik arról, hogy énekesnő, színésznő lesz, de van egy gondolat, ami mindenki fejében átszalad ez pedig a Tánc, még hozzá a balett. Nem lehetetlen, hogy magas szintre jussunk csak edzés és akarat kérdése.

hirdetes

 

Világszerte megfigyelhető tendencia, hogy folyamatosan nyílnak a felnőtt stúdiók, bár itthon még mindig nem eléggé elterjedt a felnőtt balett oktatás. Világszinten egyre divatosabbak az olyan stúdiók, ahol csak a felnőtt képzéssel foglalkoznak. Így Budapestet is kezdi meghódítani ez a csodálatos trend.

 

tánc

 

Lélek fejlődés

 

A legjobb az egészben, ahogy látod óráról-órára a saját fejlődésed, nem a versengésről szól, hanem a te szintjeidről. Erő és akarat kérdése a könnyed és nőies világban elég paradoxon, de igaz. Az eredmény nem marad el, testileg és lelkileg is megújulsz. Új esélyt adsz magadnak, a jobb életre, ideje elkezdened. Alkalomról-alkalomra egyre könnyebben mennek majd a mozdulatok, és magadon is észre veszed, hogy egyre lágyabban mozogsz a való életben is. Mi köze ennek a lélekhez? A külső fejlődésed, hatással van a belső megnyugvásodhoz, és a siker érzése plusz löketet ad életedbe.

 

A testtartásod szorosan össze kapcsolódik, a lelked állapotával. A világ látja rajtad az örömöt, és a nehézségeket is.  Ez a mozgás már 1-2 alkalom után segít leküzdeni a terheket és egy varázslatos világba vezet, a kecsesség elsősorban belülről fakad, és ennek igazán teret kell adnod.  Stressz oldó hatása mellett, a zene és a kulturális hatások is beivódnak az életedbe.

 

 

A klasszikus zene jótékony hatásáról rengeteget lehet olvasni az interneten, így ezt nem vesézzük ki. A lényege hogy, az elme lecsendesül, és meditatív állapotba kerül. Javul a gondolkodás, és a tanulás is könnyebb a dallamok kíséretében.

 

Hajlékonyság

 

Mikor elkezded, egy darab faként nézel magadra, de ez idővel megváltozik.  Kitartás és türelem kell csak hozzá és képes leszel leküzdeni a saját határaid. Ez az amiért igazán élsz, a határok túllépése.  Kezd el még ma.

 

Itt egy kis kedvcsináló videó Alexis Ren modelltől:

 

 

 

Ajánlunk még egy fantasztikus filmet is neked, mely több díjat is nyert.

hirdetes

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.