notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A legjobb őszi csajos könyvek: Plum Sykes: New York hercegnői, Cecelia Ahern: Életed regénye, John Green:Csillagainkban a hiba, Nicolas Barreau: A nő mosolya, Fejős Éva: Mert nekünk szeretnünk kell egymást

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 19. Péntek - Emma
hirdetes
 | Szerző: Fekete Barbara
címkék: bulvár

Őszi könyvajánló: az 5 legjobb könyv

Csajos könyvek őszre

4. Nicolas Barreau: A nő mosolya–„Aurélie története olyan, mint egy könnyű szuflé" - Weltbild

"Véletlenek pedig nincsenek!" - vallja Aurélie Bredin, aki édesapja halála után átveszi egy kis párizsi étterem irányítását. Azon a végzetes novemberi napon, amikor olyan boldogtalannak érzi magát, mint még soha, a Szent Lajos-sziget kis könyvesboltjában különös könyvre bukkan: A nő mosolya című regény egyik helyszíne nem más, mint az ő vendéglője, a főhősnő pedig mintha Nem, ilyen nincs! Aurélie elhatározza, hogy utánajár a rejtélynek: meg kell ismerkednie a regény írójával. Csakhogy próbálkozásai sorra kudarcot vallanak, mígnem egy szép napon az író levele a postaládájába pottyan. Találkozásuk azonban egészen másképp alakul, mint ahogy elképzelte.”

hirdetes
hirdetes

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.