notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nézd meg, hogy mi mindent árul el rólad a szemöldököd formája!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Május 26. - Fülöp
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek

Ezt árulja el rólad a szemöldököd formája

Nézd meg, hogy mi mindent árul el rólad a szemöldököd formája!

Talán nem is gondolnád, de rengeteget elárul rólad a szemöldököd formája! Nézd meg, hogy mit üzensz a világ felé a szemöldököd által! 

Az utóbbi időben egyre több időt fordítunk a szemöldökünk ápolására és arra, hogy megtaláljuk, melyik forma passzol leginkább az arcformánkhoz. A legtöbb ember nem is sejti, de rengeteget elárul róla a szemöldöke. Most megtudhatod, hogy mit üzensz a világ felé a szemöldököd által!

 

1. Átlagos szemöldök

A legtöbb emberre jellemző ez a szemöldök, amikor semmi kirívó nincs benne. Sem nem túl vastag, se nem túl vékony, de formás, és ápolt. Akinek ilyen szemöldöke van, az a hagyományos értékeket helyezi előtérbe, kissé konzervatív, nem szeret kockáztatni. Csendes, visszahúzódó, és kissé hiszékeny Jó, ha mindig nem bízik meg egytől-egyig a körülötte levőkben, ajánlott óvatosnak lennie.

hirdetes

 

2. Hosszú szemöldök

Egy igen erős személy, aki bármilyen problémával megküzd, és a stresszt is könnyen kezeli. Társaságkedvelő, és barátságos, de az idegenekkel kezdetben tartózkodó. Erős érzelmei vannak.

 

3. Rövid szemöldök

Nagyon figyel a részletekre, szereti, ha minden tervszerűen megy az életbe, nem szereti a váratlan meglepetéseket. Nem szereti azokat az embereket, akik folyton panaszkodnak, mindent megtesz azért, hogy pozitív látásmódra sarkalja őket. Nem létezik számára lehetetlen.

 

4. Vastag szemöldök

Nagy önbizalommal rendelkezik, még a legnehezebb helyzetekben is hamar feltalálja magát. Mindent megtesz azért, hogy álmait elérje. Nem érdekli mások véleménye, ő csak magabiztosan halad a kijelölt cél irányába.

 

5.Vékony szemöldök

Nem szereti a konfliktusokat, a drámákat, kerüli az olyan helyzeteket, amikor a figyelem középpontjában kellene legyen. Mindig segít a körülötte levőknek.

 

Itt még nincs vége, lapozz tovább! 

Forrás

hirdetes

hirdetes

Gondolkodsz a fogfehérítésen? 7 ok, amiért érdemes ellátogatnod a fogorvoshoz!

A fogfehérítés egy népszerű és hatékony módja a ragyogó mosoly elérésének, de mielőtt belekezdenénk, érdemes megfontolni a fogorvosi rendelőben...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.