notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Schrammel Ivett profil

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Június 24. Hétfő - Iván
hirdetes

Személyes adatlapPSZICHOLÓGUS, ASZTROLÓGUS - SCHRAMMEL IVETT


Adatok:
Név: PSZICHOLÓGUS, ASZTROLÓGUS - Schrammel Ivett
Bemutatkozás:
Schrammel Ivett pszichológus, asztrológus vagyok, online tanácsadással és terápiával, önismereti – személyiségfejlesztő tréningekkel foglalkozom. Amióta külföldön élek, elsősorban Skype használatával dolgozom, mely a világ minden pontjáról elérhető. 17 éve segítem a hozzám fordulókat lelki, életvezetési, kapcsolati problémáik esetén, pozitív, jövő – és célorientált szemléletben, a pszichológia és az asztrológia egymást kiegészítő eszközeivel.
 
Az általam használt módszerek között szerepel az NLP (neuro-lingvisztikus programozás), NLPt (neuro-lingvisztikus pszichoterápia), relaxációs – meditációs módszerek, a Bach-virágterápia, az asztrológia és az általam kifejlesztett Integratív Asztroterápia.
 
Az asztrológia valójában egy önismereti út, úgy is fogalmazhatunk, hogy egyfajta "diagnosztikai eszköz". A születés helyére és pontos idejére elkészített személyes horoszkóp a „személyiség térképe” – segítségével feltárhatók a személyiség mélyebb rétegei, belső erőforrásai, képességei, a külső – belső konfliktusok valódi okai, az élet rejtett mozgatórugói. Egy kiváló önismereti eszköz, az önismeret pedig az első lépés a személyiségfejlődés útján.
 
Vallom, hogy minden ember különleges és tehetséges valamiben, csak meg kell találni a kibontakoztatás megfelelő útját. Hiszem, hogy minden ember boldogságra született, s el is éri ezt, ha a helyén van az életben, ha valóban a saját útját járja. Az én feladatom, hogy segítsem, kísérjem őt ennek az útnak a megtalálásában, valódi önmaga megismerésében és kibontakoztatásában.
 
"Az élet nem múlik, hanem telik. A teljesség felé halad."
 
www.napmandala.eu 
 

Asztrológus online – Schrammel Ivett

Pszichológus online - Schrammel Ivett

címkék:IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.