notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mutatunk 10 helyzetet, amikor meg kell szabadulnod a régi ruháidtól!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 15. Hétfő - Tas, Anasztázia
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek

10 helyzet, amikor meg kell szabadulnod a régi ruháidtól!

Mutatunk 10 helyzetet, amikor meg kell szabadulnod a régi ruháidtól!

A legdrágább ruhák is tönkremennek egyszer, de ez nem is nagy baj, mert ez remek alkalom arra, hogy új ruhákat vásároljunk. Ma bemutatjuk nektek azt a 10 jelet, amikor időszerű lecserélni a már kissé kopott ruhadarabjainkat.

1. Bolyhok

Amikor egy pulóveren megjelennek a bolyhok, nem számít, hogy csak egyszer viseltük vagy épp ez a kedvencünk, sajnos meg kell válnunk tőle. A bolyhok akkor jelennek meg egy pulóveren, amikor a fonal elvékonyodik. Léteznek olyan módszerek, amelyek alkalmazásával megszabadulhatunk a bolyhoktól egy időre, de nem véglegesen, ezért érdemes kidobni a bolyhos púlóvert.

 

2. Foltok

hirdetes

A fehér ingen egy kisebb pecsét nem nagy dolog, mert számtalan folttisztító módszer van. Azonban ha a ruha mosás után is foltos marad, akkor ideje megválnunk tőle. A pecsétes ruha azt bizonyítja, hogy az illető személy rendetlen, nem ad a megjelenésére és ez bizony rossz benyomást kelt mindenkiben.

 

 

 

3. A pulóverek eldeformálódása

Egy olyan pulóver, amit szinte minden nap használunk egy idő után elnyúlik, néhány mosás után már rá sem ismerünk a formájára. Ilyenkor már csak a helyet foglalja a szekrényben, ezért jobb, ha megválunk tőle.

 

4. Lyukas

A kilyukadt ing, szoknya vagy ruha használhatatlan, ezért jobb, ha minél előbb kidobjuk. Ha a varrás körül ment szét, akkor meg lehet varrni, de sajnos az ilyen ruhák általában tovább szakadnak.

 

5. Piszkos, foltos ruhák

Azt ugye mindenki tudja, hogy a fehér póló az fehér kell legyen és nem izzadságfoltos. Ha nem tudjuk eltávolítani a foltokat, akkor inkább dobjuk ki a foltos ruhát, mert úgysem fogjuk viselni.

Forrás

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.