notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Néhány jel, amiből megtudhatod, hogy a pasi hazudik neked

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 14. - Tibor
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek

Ezekből a jelekből megtudhatod, ha a pasid hazudik neked

Néhány jel, amiből megtudhatod, hogy a pasi hazudik neked

A hazugság nem szép dolog, és gyakran észre sem vesszük, ha hazudnak nekünk. A következőkben adunk néhány hasznos tanácsot, hogy könnyedén lebuktathasd, ha hazudik neked a párod! 

Megváltozik a hangja

Valószínűleg jól ismered a párod hangját, így biztosan észreveszed, ha megváltozik, amikor rákérdezel valamire, és nem az igazat mondja. Erre minden esetben érdemes odafigyelned, hiszen nem tesz jót. 

 

Hosszú és bonyolult válaszokat ad 

Ha felteszel neki egy egyszerű kérdést, hogy mondjuk mit csinált tegnap este, és erre tuúl hosszú, túl bonyolult választ ad, akkor valósznűleg eltitkol valamit előled. 

hirdetes

 

Testbeszéd

Köztudott, hogy a szemkontaktus kerülése egy elég világos jele annak, hogy valamit eltitkol, azonban van néhány apró jel ezen kívül, ami lebuktatja a hazudozókat.

 

Néhány hasznos példa, ami segít abban, hogy felismerd, ha hazudik neked. Tegyük fel, hogy a srác mond valami valótlan dolgot, aztán egyenesen dörzsöli az orrát. Ez azt jelenti, hogy hazudik. Vagy ha mond valamit, de a kezével félig eltakarja a száját. Miért? Vagy visszatart, eltitkol valamit, amit valójában el kellene mondania, vagy csak a felét mondja el a valóságnak. Nem akarja tehát, hogy mindent megtudj. Ez egy szimbolikus gesztus.

 

Érdemes figyelni arra is, ha hirtelen szokatlan lesz a viselkedése, mint például nyugtalan lesz, túlságosan feszeng, amikor beszéltek. Ezek a cselekmények azt jelenthetik, hogy izgatott, zavarban van, és inkább el akarna menekülni.

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.