notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Menyasszonyi ruha vásárlás

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Június 13. Csütörtök - Antal, Anett
hirdetes
címkék: Divat

Menyasszonyi ruha vásárlás

Menyasszonyi ruha vásárlása

További tanácsok az menyasszonyi ruha vásárláshoz:

  • Legyen költségvetésed az esküvődre, így természetesen a menyasszonyi ruha vásárlására is. Tudd, hogy mennyit költhetsz a ruhára, és próbálj fel olyan esküvői ruhát, ami ebbe a kategóriába esik. Ezt az esküvői ruha szalon asszisztensével is közöld, hogy biztosan olyan ruhát ajánljanak, ami belefér a keretbe. Vagy még jobb, ha már az árak ismeretében választasz szalont.
  • hirdetes
  • Kit vigyél magaddal az esküvői ruha vásárláshoz? Mindenképpen olyan valakit, aki jól ismer, tiszteli a véleményedet, de tud objektív véleményt mondani, ha arra van szükség. Legjobb egy barátnő, aki meg meri mondani a véleményét, de el tudja fogadni, hogy most nem ő a fontos, hanem te. Édesanyád is jó megoldás lehet, már ha vagytok olyan viszonyban. Semmi esetre se vigyél magaddal sok embert. Ha elég önbizalmad van, persze egyedül is felkerekedhetsz.
  • Menyasszonyi ruha vásárláskor vedd figyelembe a helyszínt: templomba pl. nem illik a rövid ruha. Aztán vedd figyelembe az időjárást is. Ezek a tényezők akár a színválasztást is befolyásolhatják. De a kiegészítőket biztosan ez alapján tudod majd kiválasztani. Például télen kabát, esti hűvösebb szellőhöz stóla dukál.
  • A ruha és az alakod. Ez egy külön fejezet, ezért csak röviden. Itt is vannak szabályok, de egyik sem kőbe vésett. A ruha vásárlásánál tudd, hogy mi előnyös neked, és mit szeretnél eltakarni. De persze a lényeg, hogy a ruha „te” legyél! 
Persze a végső szabály, hogy nincs nagyon szigorú szabály! A lényeg, hogy olyan ruhát válassz, amiben igazán önmagad lehetsz.
 
Eternity Esküvői Szalon
Kérdésed van? Tedd fel itt: online tanácsadás
Kövess minket Facebook-on is: Eternity Esküvői Szalon
 

 


hirdetes

Ez a letört fogakra a legjobb megoldás megfizethető áron

A letört fogak nemcsak esztétikai problémát jelentenek, hanem egészségügyi kockázatot is hordoznak magukban. A fogak elvesztése vagy törése hatással...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.