notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A magyar YouTube legújabb arca: Life of Julcsi

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Július 19. Péntek - Emília
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek

22 évesen férjhez megy a magyar YouTube legújabb arca – interjú Life of Julcsival

A magyar YouTube legújabb arca: Life of Julcsi

Úgy tűnik, hogy Magyarországon is egyre keresettebb szakma a videózás, és egyre többen döntenek úgy, hogy kamerát ragadnak, és belevágnak a YouTubeozásba. A következőkben a magyar videós közösség egy új arca mutatkozik be, aki nagyon ígéretes tehetségnek tűnik. A kedves, mosolygós lány nem más, mint Life of Julcsi, azaz Koleszár Júlia. 

Mesélj magadról egy kicsit. Mi a munkád és mivel töltöd a hétköznapjaidat?

Julcsi: “Jelenleg marketing és adminisztratív feladatokat látok el egy cégnél. Ami pedig a szabadidőmet illeti, húha...igyekszem tömören leírni, mert őszintén szólva rengeteg dolgot csinálok most egyszerre, amikért mind nagyon hálás vagyok. Ami most jelenleg a legfontosabb, hogy a vőlegényemmel készülünk az esküvőnkre és egyben a közös életünkre is, emellett videókat készítek, fotózok, egy miskolci gyülekezetben többekkel együtt szervezem az ifiket, és tartom is őket ha kell, ugyanitt énekelek az ifis és felnőttekből álló zenekarban is, közben gyakornokoskodom egy miskolci lapnál tudósítóként, sportolok is ha időm engedi, na meg a családommal és a barátaimmal próbálom a lehető legtöbb időt tölteni.”

hirdetes

 

Hogyan jött az ötlet, hogy belevágj a videózásba?

Julcsi: “Egészen a pályaválasztás pillanatáig média szakra készültem. Mindigis szerettem szerepelni, és a lételemem a kreativitás, viszont sajnos vagy nem sajnos, mégsem ebbe az irányba indultam el anno és végül rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon végeztem idén az egyetemet. Az utóbbi években nagyon sok, főként külföldi youtubert kezdtem el követni és elsősorban ők ihlettek meg arra, hogy én is belevágjak ebbe. Én úgy élem meg ezt, hogy visszatértem oda ahonnan indultam és most jelenleg a saját műsoromat vezetem, gyártom és arról beszélhetek amiről csak szeretnék és olyan módon ahogyan csak szeretném. Óriási öröm ez és nem bántam meg, hogy belevágtam.”

 

Instagram: @lifeofjulcsi YouTube: Life of Julcsi

 

Milyen témájú videókat fogunk látni a csatornádon?

Julcsi: “Ha be kellene valahova sorolnom a videóimat, azt hiszem az életmód kategóriába tenném őket. De igazából a csatornám nemes egyszerűséggel én vagyok, a gondolataim a világról, a tapasztalataim, a tanácsaim egy egy pár perces filmbe sűrítve. Nem tudnám és nem is szeretném magam lekorlátozni egy egy típusú videó gyártására mert azt gondolom ennél több síkúbb vagyok és hiszem hogy mindenki az, így másokat is érdekelhet pl a haul vagy beauty videókon kívül más is.”

 

Szerinted miben vagy más, mint a többi youtuber?

Julcsi: “Egy nagyon komoly célom van ami azt hiszem egy kicsit elhatárol a többiektől, és az az értékközvetítés. Fiatalon is lehet komoly és felelősségteljes, na meg önzetlen életet élni amellett, hogy amúgy otthon vagyunk a trendekben és szabadon és boldogan élünk. Ezért is beszélek olyan témákról is, mint a fiatal házasság vagy önmagunk elfogadása...stb.”

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.