notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Lekerülnek a nagyobb ruhadarabok (bár én azért egy-egy „nyári csizmás” hölgyet még szoktam látni).

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2020. Január 18. Szombat - Piroska
 | Szerző: Sebestyén Adrienn
címkék: Divat

Hódítanak a „hódik” vs. „Leánykorom divatja”

Virágkorát élik az aszimmetrikus felsők és leggingek

Nehéz kiválasztani a sok minden közül a számunka legmegfelelőbb és ránk legjobban passzoló darabokat. A nagy választék és a vásárlás okozta endorfin hatására sokszor elveszünk és tévútra lépünk a ruhavásárlás terén. A legjobb, ha van velünk egy barát, ismerős, aki megmondja őszintén a véleményét. Hajlamosak vagyunk maximálisan bedőlni a kirakatban helyet foglaló ruháknak, az aktuális trendnek és a túlságosan vehemens eladónak, aki már-már ránk-tukmálja ízlését. 
hirdetes
 
Nem a legjobb, ha elindulás után szembesülünk félresikerült szerelésünkkel. Sokan túl bő vagy épp túl szűk felsőt vagy nadrágot vesznek fel, vagy épp nem megfelelő az anyag és minta összeállítás. Nem egyszer látok tipegni sem tudó, cicanaciba préselt leányokat (és asszonyokat). Nem a legszebb látvány és biztosan nem is kényelmes. De tanulnunk kell saját hibáinkból és az utcán szembejövőkéből is! 
hirdetes


Egyre népszerűbbek a turkálók! Fejtsd meg velünk a titkukat!

Az öltözködés sokak számára központi jelentőséggel bír a mindennapokban. Szeretjük a szép ruhákat, ám azok igazi értéke abban rejlik, hogy...

Molett divat: helyes vagy nem helyes?

Molettként egyáltalán nem egyszerű csinosan öltözködni, és követni a divatot, de persze nem lehetetlen. Most összegyűjtöttünk nektek pár olyan...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.