notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk, hogy miért kellene letörölnöd magadat a közösségi oldalakról!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Július 16. Kedd - Valter
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek

Ezért kellene törölnöd magad minden közösségi oldalról

Bemutatjuk, hogy miért kellene letörölnöd magadat a közösségi oldalakról!

A közösségi oldalak nélkül a mai fiatalságnak már szinte elképzelhetetlen az élete, pedig a szüleink, nagyszüleink is képesek voltak úgy élni a gyermekkorukat, hogy abban nem szerepelt internet. Manapság már szinte alig találkozhatunk olyan fiatallal, akinek ne lenne egész nap a kezében a telefonja, és ne függne folyamatosan a közösségi oldalakon. A következőkben bemutatjuk, hogy miért kellene algondoloznod azon, hogy letöröld magad a közösségi oldalakról! 

Sokkal több időd lenne

Felkelsz reggelente, átböngészed a közösségi oldalakat, hogy mi történt addig a neten, amíg aludtál. Készülődés közben is rápillantasz néha a telefonodra. A buszon, a metrón szintén ott a kezedben a készülék, és valahogy egész nap a közelében vagy és akaratlanul is végiggörgeted a Facebookot, az Instagramot. Gondolj csak bele: mennyi hasznos dolgot tudtál volna csinálni ebben az időben? Ha mindig úgy érzed, hogy időhiányban szenvedsz, akkor eljött annak az ideje, hogy teljesen kiűzd a közösségi médiát az életedből. Semmi értelme sincs annak, hogy folyamatosan mások fotóit nézegeted az Instán, de annak sincs, hogy az ismerőseid panaszkodását olvasod a Facebook hírfolyamban.

hirdetes

 

 

Nem akarnál senkinek sem megfelelni

Az Instagram az a hely, ahol valahogy sohasem találkozunk rosszul sikerült vagy éppen csak átlagos fotókkal sem. Itt mindenki a tökéletes arcát mutatja, a legszebb ruháiban pózol, és meg akarja mutatni a világnak, hogy az élete milyen csodás. Itt mindenki azt oszt meg magáról, amit csak szeretne, így természetes, hogy senki sem szeretné közszemlére tenni a rossz dolgokat az életében. Joggal érzi magát rosszul az ember, ha felmegy az Instára, és csak azt látja, hogy minden lánynak hibátlan az alakja, napbarnított, gyönyörű bőrük van és persze a frizurájuk is mindig tökéletes. Azon persze hajlamosak vagyunk elsiklani, hogy senki sem tökéletes, és ez az egész, amit a közösségi oldalaikon mutatnak a nők, az csak egy látszat. Ha egyszerűen csak letörölnéd magad a közösségi oldalakról, akkor nem esnhetnél abba a hibába, hogy meg akarsz felelni másoknak a közösségi oldalakon. 

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.