notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ingyenes smink tanácsok, sminkelés és smink oktatás

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Július 24. Szerda - Kinga, Kincső
hirdetes

Személyes adatlapSMINK TANÁCSADÁS


Adatok:
Név: SMINK TANÁCSADÁS
Bemutatkozás:
Prokop Kata vagyok. Sminkeléssel és smink oktatással foglalkozok. Már kislány korom óta érdekel a női szépség és a divat.
 
2003-ban kezdtem el komolyabban foglalkozni a sminkeléssel. Több kisebb tanfolyam elvégzése után ismerkedtem meg Gyimesi Szilviával (akkor még Szabó Szilviával), akit azóta is mesteremnek tartok. Szilvi 10 évig élt New Yorkban, ahol a Mac Cosmetics-nél volt sminkes. Hálás vagyok neki, mert nem csak szakmai tudását, hanem széleskörű, nemzetközi tapasztalatokból eredő tudását is önzetlenül átadta nekem. Mai napig egyik legjobb barátnőim közé tartozik. Szilvi ösztönzésére nyitottam meg első, azóta is működő smink iskolámat Gödöllőn 2007-ben. 2010-ben Budapesten nyitottam meg második smink iskolámat, immár Smink Akadémia néven. Azóta is folyamatosan képzem magam, hiszen ebben a szakmában mindig lehet valami újat tanulni. Évente Londonba szoktam utazni az IMATS kiállításra, ahol a legújabb trendeket és hasznos újdonságokat ismerek meg.
 

3 órás személyes tanácsadásomon bárki megtanulhatja, hogyan sminkelje sajátmagát.

 
A sminkes tanfolyamaimon kis csoportban dolgozunk, hiszen a sminkek elsajátításához nagy precízségre, odafigyelésre van szükség, és látom a tanítványaimon, hogy mennyire kapaszkodnak belém. Ez egy nehéz folyamat, hogy szépen lassan elengedjem a kezüket. Sminkelés elméleti alapjairól és annak gyakorlati megvalósulását tanuljuk, a szín-elméleten át, a tusvonalon, műszempillán, árnyékolás-technikákon, smink-díszítőelemek használatáig mindent elsajátítunk, a korok- és etnikumok sminkjeit is beleértve.
 
2014 a változások éve. Idén a 150 órás profi, okleveles sminkes képzésem mellett elindítottam egy 50 órás tanfolyamot, melynek tananyagát igény szerint lehet kiválasztani. (Kozmetikusoknak továbbképzés, „hobbi sminkes”, vagy közép haladóknak továbbképzés.) Pár napon belül elkészül az általam megálmodott sminkecset kollekcióm is. 
 
Az elmúlt 7 év alatt több mint 1500 hölgyet tanítottam, hogy hogyan sminkelje önmagát, illetve hogy hogyan váljon jó sminkessé. Boldog vagyok, hogy olyan szakmám van, amivel naponta érek el sikereket, hiszen nagyon hálás feladat nőket szebbé tenni.
 

Elérhetőségeim:

Prokop Kata - Smink Akadémia

Sminkes és smink oktató
06 70 9302 609
sminkoktatas@smink-oktatas.hu
www.smink-oktatas.hu
www.facebook.com/sminkakademia

 

címkék:IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.