notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kérdezz a Paul Penders biokozmetikum magyarországi képviselőitől

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 20. Szombat - Konrád, Tivadar
hirdetes

Személyes adatlapBŐRÁPOLÁS


Adatok:
Név: BŐRÁPOLÁS
Bemutatkozás:

Kik a Paul Penders Angyalok 

A Paul Penders Hungary története 2012 nyarán kezdődött… Barczi Bernadett a márka hazai tulajdonosa sikeres, fiatal üzletasszonyként és egy csodálatos kislány édesanyjaként úgy döntött, hogy az eddig magánéletbeli tudatos életmódját összeköti vállalkozásával. A nemzetközi Paul Penders organikus kozmetikai márka segítségével megmutatja hazánknak, hogy igenis van választási lehetőség szépségünk és testi egészségünk megőrzésére, a természet adta, hatásos kincsekkel és egy különleges hitvallással melyet Paul Penders minden termékének elkészítésekor szem előtt tartanak.  
 

Angyal Zsuzsanna vagyok, Kozmetikus

A Gimnáziumi érettségi után tanulmányaimat a Haj -Tan Fodrászokat és Kozmetikusokat Oktató Szakképző Iskolában végeztem el 2006-ban, ahol aktívan és sikeresen részt vettem az országos sminkversenyeken (2005 Miskolci Kézműves Kupa Országos 7. helyezett Nappali smink kategória). A kozmetikus szakma rejtelmeibe mesterem Báthory Katalin Aranykoszorús Mesterkozmetikus vezetett be. 
2006 óta vezetem saját kozmetikámat Kistarcsán. 
Pályafutásom alatt találkoztam többféle bőrtípussal és bőrproblémával. Vendégeimet arra ösztökélem, hogy a rendszeres 4 hetenkénti arckezelés mellett a mindennapokban is fordítsanak kellő figyelmet az otthoni bőrápolásra. 
A mai stresszes és rohanó világ nyomot hagy a bőrünkön és érzékenyebbé teszi azt. Ezáltal nem mindegy, hogy milyen alapanyagú és összetételű kozmetikumot használunk nap min nap. Ahhoz, hogy jól válasszunk magunknak például egy nappali hidratáló krémet, tisztában kell lennünk a bőrtípusunkkal.
 

Amikor tudjuk, hogy mit kellene kenni és hova, ... de nem tudunk választani.

Sok éves tapasztalatom alapján úgy döntöttem, hogy a természetes kozmetikumok mellett teszem le a voksomat. Így találkoztam a Paul Penders Hungary csapatával akikkel közös munkába kezdtünk és célkitűzésünk lett, hogy igyekezzünk a legtöbbek számára segítséget nyújtani Paul Penders prémium organikus kozmetikumaival. 
 
 

Barczi Bernadett vagyok a Paul Penders Hungary tulajdonosa

 
2012 nyarán úgy döntöttem, hogy nemet mondok a vegyszeres kozmetikumok tömegére amelyekkel eláraszt minket a média világa. Így találkoztam a Paul Penders natúrkozmetikai  márkával, akik nem csak valóban hatékony és díjnyertes termékeket fejlesztenek az organikus kozmetikumok világában, de tudatos és elkötelezett módon ragaszkodnak a legtermészetesebb alapanyagok felhasználásához.
Édesanyaként felelősnek érzem magam azért, hogy gyermekem és családom szervezetébe a legkevesebb méreganyagot jutassam és mindezt mások számára is elérhetővé tegyem. 
Mióta szerelemmé nőtte ki magát a „munkám” rengeteg információt sajátítottam el a bőrápolás területén. Termékbemutatóinkon, kiállításokon számtalan emberrel találkozom akik vagy bőrproblémákkal vagy különböző bőrbetegségekkel küzdenek. Ők ösztönöznek arra, hogy tudásomat bővítsem és ennek a kivételes kozmetikai márkának a segítségével megoldást nyújtsak a mindennapokra.
 
 

www.paulpenders.hu

címkék:IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.