notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nézd meg, hogy miért járnak a nők szívesebben idősebb férfiakkal!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Július 12. Péntek - Izabella
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek

Miért járnak szívesebben a nők idősebb férfiakkal?

Nézd meg, hogy miért járnak a nők szívesebben idősebb férfiakkal!

Nem titok, hogy rengeteg nő sokkal inkább vonzódik a nála 10-15 évvel idősebb férfiakhoz. De vajon mi alapozza meg ezt a sokak számára szokatlannak tűnő jelenséget? Mi áll e vonzalom hátterében? Talán az idősebb férfiak érettebb hozzáállása, vagy hogy képesek megállni a saját lábukon, esetleg az összetettebb témákról alkotott véleményük, és ezen vélemények kifejezésének módja? Egyesek szerint a nők az apafigura hiányát próbálják betölteni. Valójában számos tényező játszik közre az ilyen vonzalmak kialakulásában – nézzünk most meg néhányat ezek közül, hogy jobban megértsük ezt a jelenséget!

1. Az idősebb férfiak tapasztaltak és kulturáltak

A férfiak olyanok, mint a borok. A korral egyre csak jobbá válnak. Az életben, a munkában, és korábbi kapcsolataik során szerzett tapasztalataik rengeteg leckét tanítottak meg nekik, amelyek segítségével képesek lesznek jobb döntéseket hozni a jövőben, és amelyekkel előnyösebb helyzeteket alakíthatnak ki saját maguk számára.

hirdetes

 

Elég érettek ahhoz, hogy tudják, a dolgok nem mindig történnek úgy, ahogyan azt ők akarják, így sokkal türelmesebbek és megértőbbek partnereikkel. Egyszerűen tudják, hogy mit akarnak, és tesznek is érte. Magabiztosak, és nem félnek a nyilvánosságtól. Általában jó modorúak is, de persze vannak kivételek.

 

Akiknek volt szerencséjük több helyen is megfordulni, azok komoly tudást szerezhettek különféle kultúrákról, és általánosságban a világ működéséről. Emellett általában megfontoltabban kezelik a pénzügyeiket is. Ha tehát egy idősebb férfivel jössz össze, ne a pénz legyen az első szempont (meg egyébként sem) – kemény munkával és gyakran sok áldozattal jutottak el jelenlegi helyzetükbe, és nem értékelik majd annyira az értelmetlen költekezést, mint a fiatalabbak.

 

2. Az idősebb férfiak jobban tudják, hogy hogyan okozzanak örömet egy nőnek

Ezzel a szemponttal nem mindenki ért majd egyet, hiszen a nőknek különböző preferenciáik vannak, ha a szexualitásról van szó. Sokak szerint azonban az idősebb férfiak korukból fakadóan több rövidebb és hosszabb kapcsolaton vannak túl, amik számos helyzetre készítették fel őket.

 

Korábbi tapasztalatiknak köszönhetően sokkal jobban tudják, hogy mit akarnak a nők, és hogy hogyan tehetik boldoggá őket. Képesek kordában tartani szexuális indulataikat és értenek hozzá, hogy „mit hogyan kell csinálni”.

 

Azonban ezek a különbségek nem csak az ágyban mutatkozhatnak meg, hanem a kapcsolat többi részében is. Az idősebb férfiak általánosságban egyszerűbben megértik a nőket, és sokkal figyelmesebbek partnerük szükségleteit illetően. Szenvedélyes szeretők, és általában romantikusabbak is. Mindemellett kifinomultabb humorral rendelkezhetnek, és általában kevésbé agresszívak, mint a fiatalok.

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.