notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gali Renáta profil

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Május 19. - Ivó, Milán
hirdetes

Személyes adatlapSMINKES - GALI RENÁTA


Adatok:
Név: SMINKES - Gali Renáta
Bemutatkozás:

Észrevenni és kihangsúlyozni a Nőben rejlő szépséget. Látni, ahogy ezáltal magabiztosabbá válik. Minden egyes új kihívásnál kihozni magamból a legjobbat. – Néhány egyszerű dolog, mégis képes életre szóló hivatást adni az ecset mögött. Egy sminkhez, amitől nem festettnek érzed magad, hanem valóban szépnek, az egyéniségedhez alkalmazkodó oktatáshoz, vagy a megfelelő eszközök és anyagok összeállításához ugyanis nem csak az évek alatt megszerzett tudásnak, de a figyelemnek is meg kell lennie. A folyamatos figyelemnek, hiszen a smink, vagy egy jó tipp a benned rejlő szépséget hangsúlyozza ki, teszi élővé, mutatja meg a világnak. Azt adja, amit kértél, arra válaszol, amit kérdeztél. Ez adja a munkám sokszínűségét, én pedig ezért szeretem. 

A sminkes szakma 2010 óta tölti ki az életem, a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket aztán Réti Dóra segítségével bővítettem a továbbiakban. Mivel a folyamatos képzést és különböző technikák ismeretét rendkívül fontosnak tartom, így Márki Bernadett segítségével az aquatechnika fortélyait is elsajátítottam. 

A szépség világával már korábban kapcsolatba kerültem, 2004-től AVON tanácsadónőként, majd Kereskedelmi koordinátorként a saját csapatomat vezetve segítettem a megfelelő termékek és megoldások megtalálásában a hozzám forduló hölgyeket. Az emberek iránti nyitottság, a velük történő munka szeretete azóta is megmaradt, ami később sminkesként is segített megtalálni a közös hullámhosszt vendégeimmel.

Munkám során professzionális anyagokkal (MAC, Ben Nye, Paris Berlin, Kryolan, HEAN) alkalmi- és esküvői, vagy épp fotózásokra, rendezvényekre szánt sminkeket készítek, de ahogy arról már szó volt, személyre szabott sminktanácsadásokat is tartok, ahol lehetőség van valóban a személyiséged kihangsúlyozó, arcodhoz illő technikák elsajátítására is.

A tanácsadást egyénileg, vagy maximum két fővel tartom. Nem hiszek a nagyobb létszámú tanácsadásban, hiszen a legfontosabb, hogy saját magad tanuld meg sminkelni, ezért arcodhoz és egyéniségedhez igazítjuk az oktatás menetét. A tanításon és gyakorláson túl segítek összeállítani a szükséges anyagokat és eszközöket is, így biztosan csak az kerül a táskádba, amit használni is fogsz.

Természetesen legfontosabb számomra vendégeim elégedettsége, első kézből véleményeket a joszaki.hués akozelben.hu oldalán olvashatsz.

 

Gali Renáta

sminkes

+36 70 439 8709

www.renatagali.com

www.facebook.com/RenataGaliMakeUp

 

címkék: SminkIRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.