notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2014 téli divatos kiegészítők, ruhadarabok - amelyet érdemes beszerezned

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 20. Szombat - Konrád, Tivadar
hirdetes
címkék: Divat

Ruhadarabok és kiegészítők, amelyekre idén télen mindenképpen szert kell tenned!

téli divat

A sapka

Vége azoknak az időknek, mikor sapkát hordani „cikinek” számít. Az üzletekben sorra tűnnek fel a stílusosnál stílusosabb fejfedők, amelyek nem csak hogy nagyon fel tudják dobni öltözéked, de az egészséged is szolgálják, hiszen a hideg időben a hajhagymák megfázhatnak, amely könnyen a haj hullásához vezethet.

A kötött sapkákról gyermekkorunk rémképei juthatnak eszünkbe, mikor mindenképpen fel kellett venni ezeket a darabokat, majd a suliba beérve sürgősen elrejtettük őket a táskába, nehogy meglássák. Idén ez már egészen máshogy alakul majd: a kötött darabok csodás kiegészítői lehetnek ruhatáradnak! A fazonból is sokféle a választék: az oversize darabok még mindig hódítanak, de talán még ennél is nagyon térhódítást nyertek a bojtos darabok!

hirdetes

A kötött, egyszerű darabok mellett megjelennek a nagyon stílusos, (mű)szőrméből készült darabok is azok számára, akik a nagyon nőies darabok mellett szeretik letenni a voksukat.

hirdetes

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.