notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Női western csizmák.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Július 20. Szombat - Illés
hirdetes
 | Szerző: Sz.
címkék:

Western csizmák nőknek

Női western csizmák

A western típusú csizmákra a magasabb (legalább egy inches), előre dőlő sarkak, és a hosszabb (legalább a vádli közepéig érő) csizmaszár jellemzők.
Az alacsonyabb, de még mindig előre dőlő sarkú típusokat is ide soroljuk, ezek azonban inkább a sétálás kényelmét szolgálják.
A western típusú csizmák orra többféle lehet – legelterjedtebbnek az összeszűkülő, hegyes orr mondható.

hirdetes

A roper típusú csizmák már egy újabb dizájn-vonalat képviselnek, amely helyt kell, hogy álljon lovaglás közben és a meglasszózott marha után futva egyaránt – a modern rodeók résztvevőinek körében is ez a típus használatos.
A roper stílusú csizmák sarka alacsonyabb, és a hátulja félköríves, illeszkedve a csizmatalp formájához – száruk pedig szintén alacsonyabb, boka fölött, de a lábszár közepe alatt végződik.
Az orr formája többnyire kerek, de az utcai viseletekhez illeszkedve manapság szögletes orrformával is gyakran találkozhatunk, akárcsak a fűzős kiképzéssel, ami meggátolja az alacsonyabb szárú roper csizmák leesését a lábunkról.

A galériát tekintsd meg itt:

Western csizma női

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.