notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Wannabee - A teltkarcsú nők divatja

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 19. Péntek - Emma
hirdetes
címkék:

Wannabee - A teltkarcsú nők divatja

Wannabee - A teltkarcsú nők divatja

A telt lányok helyzete soha nem volt könnyű, ami a ruhavásárlást illeti. A Fast Fashion üzletek polcain manapság is ritkán találnak maguknak a 42-es méretnél nagyobb ruhát viselő teltkarcsú lányok ízlésüknek, alakjuknak megfelelelő darabokat.  

A molett hölgyek jól tudják, hogy a sötét színek karcsúsítanak. De miért viselnének állandóan feketét, amikor rengeteg  gyönyörű, színes darab közül választhatnak, amelyeket a Wannabee kizárólag az ő igényeiket figyelembevéve tervezett?
 

Az igazi nő divatja

A hazai ruhaiparban tátongó űrt tölti ki az 1996-ban alakult Wannabee (akkor Százdivat), amely teltkarcsú lányoknak tervez és gyárt divatos és minőségi darabokat. A saját tervezésű és kivitelezésű darabok az igazi, vagány nő stílusát képviselik. A média folyamatosan a karcsússággal járó előnyöket hirdeti és a divat világa is a hosszú combú vékony lábú lányokat idealizálja. A Wannabee viszont tudja, hogy az átlagos nő nem kifutók modelljeinek méreteivel és arányaival rendelkezik. A tulajdonos és a tervezői csapat tudja, hogy mitől lesz egy teltkarcsú nő magabiztos, hogyan lehet nőies és melyek azok a ruhák melyek önbizalmat adnak viselőjének.
hirdetes
 

Százdivat márkából - Wannabee

A Százdivat néven indult márka nemzetközi piacokat is megcéloz, ezért 2013 tavaszán új márkanévvel és új arculattal jelent meg. Új weboldalával és közösségi marketing támogatással egyre több divatot kedvelő és a minőséget szem előtt tartó nőhöz jutott el, megötszörözve ezáltal webáruházából származó bevételét. A tulajdonos és a tervezői csapat kreativitásának köszönhetően a Wannabee ruháit mára az egész országban keresik a telt hölgyek, ezért a meglévő viszonteladók maximális szinten történő kiszolgálása mellett újabb forgalmazókat keres a márka. 
 
 
 

Növekvő ismertség

2012 őszén az Internet Marketing Adviserrel indult együttműködésnek köszönhetően mára a Wannabee márka konkurenseit megelőzve a legnagyobb rajongói táborral rendelkezik a legismertebb közösségi oldalon. A tanácsadókból álló marketing csapat több, mint 1.200.000 embert ér el. A tulajdonos álhatatos munkája és az online támogatás eredményeképpen így a márka kedvelői és az új vásárlók azonnal értesülnek az új kollekció darabjairól és az akciókról. A viszonteladókat a közel 20.000 tagot elérő Facebook oldalon a rajongók is megismerhetik és a folyamatos promóció lehetősége is biztosított az új forgalmazóknak.
 
A nagy volumenű marketing támogatásnak és a nagy ismertségnek köszönhetően, a hivatalos márkabolttal nem rendelkező üzlet a webáruházi értékesítés csúcsát elérte, ezért keres új helyszíneket, ahol a megnövekedett keresletet ki tudják elégíteni.
 

Miért jó Wannabee forgalmazónak lenni?

 
A közösségi oldalon rengeteg megkeresés érkezik, már keresik az üzletekben a márka darabjait. Azok, akik elsőként válnak a Wannabee viszonteladói partnereivé, nem csak kiváló minőségű kollekciókat, hanem ingyen online marketing támogatást kapnak az Internet Marketing Adviser 1.200.000 rajongója és a Wannabee 20.000 tagot számláló oldala által. Több ezres hírlevél adatbázisban kapnak helyet valamint a növekvő látogatottságú webáruház oldalán ingyenes reklámfelülettel hirdethetik üzletüket.
 

A Wannabee kollekciói az aktuális trendeknek megfelelően mindig kiváló minőségű anyagokból készülnek, ezért is szeretik visszatérő és új vásárlóik az egyes divatos és kényelmes darabokat. A 2014-es év célkitűzéseinek eredményeképpen tehát új viszonteladók együttműködésével várhatóan az egész ország területén megtalálható lesz a márka az üzletek polcain. Ha kedvenc üzletedben még nem kapható a Wannabee kollekciójának darabjai ajánld a márkát. Ha üzlettulajdonosként forgalmazni szeretnél legyél Te az első, itt jelentkezhetsz.

 
 
 

" Hidd el te is, gyönyörű vagy! Úgy gondolom, a 42-es méret feletti hölgyek nem kövérek, még csak nem is ducik. Ők azok az igazi nők, akiket megnéznek a férfiak, akiket ha megkérdezünk, milyen párt szeretne, azt mondja, az ideálom a teltkarcsú.

Büszkén vállaljuk hát mi is, hogy gyönyörű nők vagyunk, jól érezzük magunkat a bőrünkben és Wannabee ruháinkban. A Wannabee Neked készül, neked, az Igazi Nőnek! "

Száz-Barabás Márta
www.wannabee.hu

 

 

 

 


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.