notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egyre népszerűbbek a turkálók! Fejtsd meg velünk a titkukat!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Július 16. Kedd - Valter
hirdetes
 | Szerző: B. Á.
címkék:

Egyre népszerűbbek a turkálók! Fejtsd meg velünk a titkukat!

Egyre népszerűbbek a turkálók! Fejtsd meg velünk a titkukat!

Az öltözködés sokak számára központi jelentőséggel bír a mindennapokban. Szeretjük a szép ruhákat, ám azok igazi értéke abban rejlik, hogy magabiztosságot kölcsönöznek számunkra. Ez az önbizalom nélkülözhetetlen a munkahelyi és a magánéleti sikerekhez. De vajon mennyire mélyen kell a zsebbe nyúlni ahhoz, hogy valóban elégedettek legyünk megjelenésünkkel? A használt ruhák piaca nem csak a fenntartható fejlődés érdekében örvend kiemelt népszerűségnek, hanem az elérhető árak apropóján is. Cikkünkben annak igyekszünk utánajárni, hogy mi a turkálók sikerének titka, és milyen lehetőségeink vannak akkor, ha másodkézből szeretnénk ruhát vásárolni. 

Turkálók az olcsótól a túlárazottig 

A használt ruhavásárlás céljából elsőként a legtöbben a turkálókra gondolnak. Városszerte több típussal is találkozhatunk a vállfástól az ömlesztett megoldásokkal dolgozókig. Nem csak ebben mutatkozik azonban meg a különbség, hanem az árazásban is. Ha sikerül egy-egy eldugott gyöngyszemre bukkanni, ahol a kedvező árak és a minőségi, stílusos ruhadarabok társulnak, akkor érdemes ragaszkodni ahhoz. 

hirdetes

 

A nagy használt ruházati áruházláncokról érdemes tudni, hogy sokszor túlárazottak. Ezt általában a márkás és minőségi ruhadarabokkal igazolják, de gyakran így sem éri meg egy kabátért 8-10 ezer forintot kifizetni, hiszen annyiért már újonnan is lehetne vásárolni. Persze mindez preferencia és pénztárca kérdése. Alapvetően elmondható, hogy a korrekt árakkal dolgozó turkálók a leginkább népszerűek a vásárlók körében. 

 

Stílusos és igényes darabok 

Ugyan kivételek mindig akadnak, de a legtöbb turkáló lehetővé teszi, hogy igényes szetteket állíts össze az új ruhák árainak töredékéért. A stílus és a jó ízlés soha nem pénztárca kérdése. Ízléstelenül bármelyik üzletből fel lehet öltözni, de ha tisztában vagy saját stílusoddal, tudod, mi áll jól, akkor a turkálók segítségével is felöltözhetsz bármilyen alkalomra. 

 

Használt ruhák apróhirdetésből 

A maxapro.hu tapasztalatai azt mutatják, hogy apróhirdetés útján is sokan keresgélnek használt ruhák után. Kifejezetten sokan érdeklődnek a gyerekruhák iránt, hiszen a csöppségek gyorsan nőnek és egészen egyszerűen nem éri meg néha ezreket elkölteni olyan darabokra, melyek két hónap múlva már úgysem lesznek jók. 

 

Szabadulj meg a felesleges holmiktól!

Mindannyiunk gardróbjában adódnak olyan darabok, melyek már évek óta nem voltak használatban. A szentimentális hozzáállás és a ragaszkodás igencsak megnehezíthetik azt, hogy sikeresen szortírozd ruháidat és egy áttekinthető ruhatárat állíts össze. Érdemes ilyenkor azt a vezérelvet követni, miszerint csak azok a ruhák maradjanak a szekrényben, amelyek örömet okoznak, és szívesen viseled azokat. 

 

Ha valamihez évek óta nem nyúltál hozzá, akkor valószínűleg ezt már a jövőben sem fogod megtenni. Ahelyett azonban, hogy ezek a kukában landolnának, inkább fotózd le őket és tölts fel valamelyik apróhirdetési oldalra. A használt ruhák iránt minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik, és apróhirdetés útján is sokan keresik az ilyen lehetőségeket. Korosztálytól függetlenül rá lehet találni azokra a darabokra, melyek remekül beilleszthetőek a ruhatárba. 

 

Az igényes öltözködés soha nem azon múlik, hogy valamelyik szaküzlet polcáról emelted-e le új kedvencedet, vagy másodkézből jutottál ahhoz hozzá. Persze a minőségre turkálók és használt ruha apróhirdetések kapcsán is megéri figyelni, de az ár-érték arányt is célszerű szem előtt tartani. 


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.