notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a tökéletes férfi?

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Május 25. Szombat - Orbán
hirdetes
címkék:

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a tökéletes férfi?

Milyen a tökéletes férfi?

A tökéletes férfi tulajdonságairól kérdeztünk néhány hölgyet, miután megjelent egy sokkoló angol kutatás. A 21. századi nő független, vidám ám butuska a kutatás szerint, hiszem a megkérdezett 2000 nő szerint az ideális férfi húst „zabál”, drága autót vezet, kétszer egy héten felhívja az anyját, sört iszik és jól keres.

Tényleg csak ennyit akarna egy nő? A 21. századi nő ennyire egyszerű és anyagias lenne? Ezzel szemben a férfiak számos igényének kell megfelelnie a tökéletes nőnek. 
 
A nő ma már nem álmodozik. Nem várja a szőke herceget, aki hófehér paripán érkezik, hogy megmentse őt. Sokkal tudatosabban irányítja életét, melybe egy olyan társ fér csak bele, aki tiszteli őt azért, amilyen és amit elért az életben. Elmúltak már azok az idők amikor elsőszámú szempontok voltak a nők számára olyan tulajdonságok, mint a lovagiasság, az intelligencia, a megbízhatóság stb. Manapság egy nő tényleg olyan férfit keres, akinek biztos és jól menő állása van, a bankszámlája vaskos, egzisztenciája megalapozott? Pedig ha megkérdeznénk egy fiatal nőt ki álmai hercege, biztosan egy gazdag rosszfiút mondana. 
hirdetes
 

Néhány vélemény arról , hogy milyen az ideális férfi

 

"A nők ma már sokkal függetlenebbek mint a múlt században. Nem kell egy férfitól függniük a boldoguláshoz ezért nincs is oka arra, hogy idealizálják a tökéletes férfit. Számomra az ideális férfi meg tud menteni ha ég a ház, érett és megértő. Szeretnék felnézni a páromra és szeretném ha mindennap tanulhatnék tőle valamit. Minden más relatív."
 
"Nem hiszem, hogy van olyan, hogy ideális férfi. Számomra fontos, hogy a férfi akivel vagyok intelligens legyen, az alapvető illemszabályokat és etikettet ismerje, legyen művelt és tudja mi történik környezetében. Tartsa tiszteletben a családot, tisztelje a nőket és úgy egyébként mindenkit."
 
"Számomra a fizikai megjelenés a legkevésbé fontos. Sokkal inkább az ember személyisége az elsődleges. Nem érdekel mennyit keres és az sem mivel tölti a szabadidejét. Az ideális férfival tudok beszélgetni bármiről. "
 
"Elmúltak már azok az idők, amikor a szőke herceget vártuk. Nincs tökéletes férfi vagy tökéletes nő, tudom. Mégis úgy érzem egyszer eljön értem az én lovagom is aki udvarias, sikeres, szép, vonzó…. Persze ha ez a fajta már kihalt, nem bánom, megteszi egy olyan is aki szeret , tisztel és hű társam lesz."
 

A kutatásban megkérdezettek listája arról, hogy mivel kell rendelkeznie a tökéletes férfinak: 

 
1. Minimum 180 cm magas
2. Izmos és sportos
3. Barna szemű
4. Rövid, sötét hajú
5. Felsőfokú végzettséggel rendelkezik
6. Többet keres, mint te
7. Drága autója van
8. Jó a humora
9. Toleráns ha ideges vagy
10. Kimutatja, hogy szeret
11. Elismeri ha megnéz egy másik nőt
12. Szeretne családot
13. Rendszeresen felhívja az anyját
14. Nem dohányzik
15. Igényes az alkoholokra
16. Nem vegetáriánus
17. Stílusos
18. Szeret vásárolni
19. 10 perc alatt elkészül
20. Frissen borotvált
21. Sima a mellkasa
22. Tud úszni, kerékpározni
23. Tud kereket cserélni
24. Szereti a focit
 

A Te listádon mi állna az élen? Mondd el kommentben!

 


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.