notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pár lépésben rendet tehetsz a táskádban, és máris könnyebb lesz az életed.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Szeptember 16. Hétfő - Edit
hirdetes
 | Szerző: Szilvia
címkék:

Tegyél rendet a táskádban

hirdetes
Tegyél rendet a táskádban

Te is vagy úgy hogy gyakran nem találsz meg semmmit a táskádban? Sok nő egy falatnyi táskába is képes beletömöríteni a fél életét, így nem csoda ha pl. a boltban forgalmi dugót okoz, miközben a táskájában a pénztárcáját keresi... Mi nők képesek vagyunk egy váltás ruhát, egy fél fürdőszobát, egy éve kiolvasott könyvet, mindenféle kütyüt, a gyermekünk kedvenc játékát is a táskánkban hordozni. Itt az idő hogy rendet tegyünk a táskánkban!

 

Rend a táskában első lépés:

 
Vegyél egy tágas táskát! Győződj meg róla hogy van rajta elég zseb. A zsebekből sosem elég, és segítenek rendezettebbé tenni a táskát. Így külön tárolhatod a telefont, a tollat, iratokat, pipereholmit, bérletet, stb. 
 
 

Rend a táskában második lépés:

hirdetes
 
Szabadulj meg mindentől ami már nem kell, ami fölösleges. Pakolj ki mindent a táskádból és tüzetesen nézd át őket, majd csak azokat rendezd vissza melyeknek hasznát is veszed. Fölösleges az üres parfümös üveget, a lejárt bérletet, a már kiolvasott könyvet vagy a régi bevásárlólistákat magaddal cipelni.
 
 

Rend a táskában harmadik lépés: lyukak

 
 
Jártatok már úgy hogy mint egy fekete lyuk, valami végleg elveszett a táskátokban? És majd végül mindig rájöttetek, hogy a bélésen keletkezett lyuk volt a ludas? Tartsd fejjel lefelé a táskát, húzd ki belőle a bélést. Egyrészt ez jó arra, hogy a táskádban gyarapodó morzsáktól is megszabadulj, valamint feltárd a bélésen keletkezett lyukakat. Ha ezek megvanna, tű és cérna, és varrd össze.  
 
 

Rend a táskában: tasakok

 
Ha mégsincs elegendő zsebe a táskának, vagy van, csak nem elég nagy, akkor szerezz be külön tárolókat. Ha belegondolsz, akkor a mosdóba is egyszerűbb kimenni, hogy kiveszed a kis piperetasakodat, semmint hogy viszed az egész táskádat. A gyógyszereknek, női dolgoknak is tarthatsz egyet. Ha át kell pakolnod egyik táskából a másikba, mondjuk egy buli kedvéért, akkor máris könnyebben szelektálsz hogy mi kell, és mi nem. 
 
 
hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.