notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szexi szemek

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 19. Péntek - Emma
hirdetes
címkék:

Szexi sminkek

Mások figyelmét elsősorban a tekintetünkkel vonjuk magunkra. Két ember vonzalma az esetek legnagyobb részében egy szemvillanással kezdődik. Amikor megérezzük, hogy kíváncsiak lettünk egy pasira, tekintetünk kitágul, ami egyértelmű jeladás az illetőnek a közeledésre.
Ha a szemfestékedet füstösen elkened, még nagyobb érdeklődést kavarhatsz a pasik körében. Kedélyállapotodtól függően csinálj magadnak merész és kalandvágyó tekintetet, vagy titokzatost és rafináltat, esetleg nyugisan jókedvűt. Aztán jöhet a csábítás!

Vagányan szexi zöld szemek

A kacér olívazöld árnyalatok minden sminknek lehengerlő hangsúlyt adnak. „ Vagányak és magabiztosnak mutatkozik az a lány, aki ilyet visel. Kezdj a szemhéjadon bézs-olajzölde tónussal, utána árnyalj smaragddal. Majd zöld ceruzával keretezd a szemhéjadat. A dögös hatásért a vonalat maszatold el egy fülpiszkálóval. Ne felejts sötét szemfestékkel végig menni a pilláidon. „ Ha tetszik egy pasi, sűrűbben rebegtetjük a szempilláinkat, a mélyfekete pilla felerősíti az üzenetet. Egyenlíts vérvörös rúzzsal és festetlen orcával.

hirdetes


Kislányosa szexi barackszín

A barackszín szemhéjárnyékolók lágyítják a tekintetet, természetes vonzerőt sugároznak. „ Olyan ragyogást adnak, amely valamennyi bőrtudáshoz szépen passzol.” A finom mégis meghökkentő hatás érdekében őszibarackos, aranyló illetve bronzos árnyalatot is viselhetsz a szemhéjadra a szemöldökcsontodig, majd hangsúlyozd a szemhéjráncot egy csöppnyi rózsaszínnel, ami nagyítja a szemet. A belső szemzugot húzd meg arany kihúzóval, és egy rétegben spirálozz barnásfeketével. Az arcodra vigyél fel aranyos korálport.


Titokzatosan szexi szilvaszín

A dús szilvaszín csábító árnyat vet a szemed köré. A lényeg, hogy a felvitt árnyalatot csillogóval egészítsd ki, mert ha meghagyod mattnak, olyan hatása lesz, mintha beütötték volna a szemed.  Kezd egy réteg ezüstös színnel, majd erre kerüljön bíborszín többletadagban. A felső pillavonaladat húzd meg fekete ceruzával (az alsót pöttyözd végig ugyanazzal, a teltebb látvány érdekében). Végül jöjjön fekete pillafesték három rétegben. Minthogy a szemed erősen festett a szádra ne vigyél mást, csak egy szilvás színű rúzst, az arcodra csöpp rózsaszínt.


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.