notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Tökéletes szemöldökformát szeretnél? Mi a trendi 2014-ben?

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 19. Péntek - Emma
hirdetes
 | Szerző: Bari
címkék:

Tökéletes szemöldökformát szeretnél? Mi a trendi 2014-ben?

Szemöldök kialakítása

A tökéletes megjelenéshez a szemöldök kialakítására is figyelni kell. Manapság, egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a szemöldökre. Kiment a divatból a tetovált, "cérna vékony" szemöldök. A lényeg, hogy természetes hatású, sőt néha már túl vastag és sötét hatást keltsen. Íme, néhány tipp és kép, hogy segítsünk neked is divatos, trendi szemöldököd legyen.

 

 

 

 

 

Nem is gondolnánk, de a szem sminkelésnek az alapját a szemöldök formájának kialakítása adja meg. Befolyásolni tudja, az egész arc karakterét. Tehát fontos ügyelni rá, miképp is szedjük vagy festjük, vagy ceruzázzuk ki a szemöldökünket. Pár tanács, amiket érdemes betartani.

 

hirdetes

                             

Tippek:

1. Nagyon vigyázz a szemöldök szedővel! Kevés ember tudja, de a szemöldök szőr nagyon gyenge, könnyen törik, és nagyon könnyen kiritkul mivel a szemöldök számszerűleg háromszor lassabban „cserélődik”, mint a haj!

 

2. Minél keskenyebb az arcunk, annál vékonyabb legyen a szemöldökünk.

 

3. Akinek kerek az arca, az ne húzza magasra szemöldökének ívét.

 

4. Fontos, hogy a szemöldök szedése előtt a bőrt megtisztítsuk, majd a szőrszálacskákat a növekedési iránnyal megegyezően tépjük ki.

 

5. A szemöldök festésére használjunk színes, szemöldökformázó púdert, vagy port. A színezett porral kitölthetjük a szőrszálacskák közötti kis hézagokat. A szemöldök ceruza nem annyira célszerű vagy ajánlott, mert kitépi a szőrszálakat ezzel is gyérítve a szemöldököt.

 

6. A szemöldök az orrcimpáddal egy vonalban kezdődjön, és itt legyen a legvastagabb. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy innen túl sok szőrszálat távolítanak el, így nagyon elvékonyítják.

 

7. A szemöldököd végét jelzi az orrcimpádat a külső szemzugoddal összekötő vonal.

 

8. Vigyázzunk a túl erős szemöldökkel, mert túl karakteressé, keménnyé teheti az arcot.

 

9. A gyantával szedett szemöldök hosszú távon nem túl jó, mert megnyújthatja a bőr.

 

 

                            

 


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.