notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Plasztika: szépségből szörnyet

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2023. Január 31. Kedd - Marcella
hirdetes
címkék:

Plasztika: szépségből szörnyet

Plasztika: szépségből szörnyet

A plasztikai sebészet az orvosi szakma és a modern művészet egy csodálatos és végtelen számú lehetőséget rejtegető egyvelege. 

Ám a gyakori szóhasználat ellenére a plasztikai sebészet nem csak arról szól, hogy híres embereket utánozva minél nagyobb melleket csináltassanak maguknak a hölgyek, illetve az urak is minél inkább egy korunk maga által kreált ideáljához próbáljanak meg hasonlítani, hanem a különböző veleszületett, illetve az élet során szerzett balesetek nyomainak és a test, az arc minél tökéletes helyreállítása a cél. A plasztikai sebészet egy igen komoly múlttal rendelkező szakma, mivel közel 4000 évvel ezelőtti beavatkozásokról történelmi bizonyítékok állnak rendelkezésre. Már az ősi Egyiptomban is végeztek plasztikai műtéteket, főként előkelő kasztok tagjain. A kor ideáljának megfelelő megjelenés már akkoriban is elvárás volt a társadalom felső rétegeinél.

hirdetes

Sokkoló képek!

Lapozz és nézd meg milyen torz arcok születtek a plasztika következtében!

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.