notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek a szokások rengeteget öregítenek rajtad!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Szeptember 16. Hétfő - Edit
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek,

Ezekkel a dolgokkal teljesen öregíted a külsődet

hirdetes
Ezek a szokások rengeteget öregítenek rajtad!

A stílus és az öltözködési szokások sokat változhatnak az évek során, de bizonyos döntések akár ellened is játszhatnak, és öregíthetik a külsődet. Hogy mik ezek és hogyan kerülheted el őket? Olvass tovább! 

1. Figyelj oda az arányokra

Ha csak egy kicsit is otthon vagy a legújabb trendekben, akkor tudod, hogy mennyire fontosak is a megfelelő arányok. Ezek nagyon sokat tehetnek öltözéked látványáért, vagy ellene is. A széles szárú nadrágok sokkal jobban mutatnak egy vékonyan illeszkedő toppal. Ugyan így egy túlméretezett póló mellé egy szűkebb farmert érdemes felvenni – ezek az ellentétes kombinációk előnyös vizuális kontrasztot képeznek egymással.

hirdetes

 

Fontos észben tartani: válaszd a megfelelő méretű ruhákat alakodhoz. A ruháid ne legyenek túl bők, hiszen úgy elrejthetik előnyös részeidet. A túl szűk ruhák ezzel ellentétben összenyomnak és elrontják alakodat.

 

 

2. Kombináld a kiegészítőket

Ha a stílusosan szeretnél öltözködni, akkor a kiegészítők triójának elemei (cipők, táskák, és övek) nem lehetnek ugyan olyanok, de passzolniuk kell egymáshoz. Az egyező színek már rég nem divatosak. Ha igazán látványos külsőre vágysz, akkor csak egyetlen világos részt alakíts ki, az öltözéked többi része pedig maradjon semleges színű.