notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nyerj hetente egy pár cipőt

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Június 24. Hétfő - Iván
hirdetes
címkék:

NYEREMÉNYJÁTÉK

Játssz velünk a Facebookon, hogy Tiéd lehessen a hetente kisorsolásra kerülő Mermaid márkájú cipő egyike! Nincs más teendőd, mint a Divat és Stílus Facebook oldalán kitölteni egy gyors kérdőívet, megadni a nevedet és az e-mail címedet. Minden héten kisorsolunk egy pár cipőt a játékosok között , melyet a www.clickshoes.com weboldalról választhat ki a szerencsés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Játékszabályzat :

A játék időtartama :
2013.06.013- 2013.07.14.
 
hirdetes
1. sorsolás : június 23.
2. sorsolás : június 30.
3. sorsolás : július 7.
4. sorsolás :július 14.
 
A játék helye :
 
Nyeremény :
Minden héten 1 Mermaid márkájú cipőt a www.clickshoes.com weboldalról melyet az aktuális heti nyertes választhat ki.
 
 
A játékon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, felhasználók vehetnek részt. A játékban való részvétel feltétele a név és az e-mail cím megadása és az 3 kérdésből álló kérdőív kitöltése.
 
Ahányszor játszol, annyiszor kerül bele neved abba a rendszerbe mely minden héten nyertest hirdet. A nevet és e-mail címet elég egyszer megadnod!
 
A játékban nem vehetnek részt a játék fejlesztő Abfox Kft. és a Wannabee munkatársai. A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.
 
A játékban megadott nevet és e-mail címet csak és kizárólag a nyeremény lebonyolításával kapcsolatosan használjuk fel, további marketing tevékenységre nem használjuk, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.
 
Amennyiben a név és e-mail megadásával feliratkozik a hírlevélre, úgy a Clickshoes weboldal tulajdonosa a jövőben reklám célú hírlevelet küldhet a megadott e-mail címre, mely hírlevélről a jövőben bármikor leiratkozhat.
 
A játék nyertesét e-mailben értesítjük, valamint nevét a weboldalon is közzé tesszük. A nyeremény kiválasztása a www.clickshoes.com weboldalon történik. A nyeremény eljuttatását a nyerteshez a Clickshoes biztosítja.
 
 
 

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.