notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mutasd a táskád, megmondom ki vagy!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Június 24. Hétfő - Iván
hirdetes
 | Szerző: Sz.
címkék:

Mutasd a táskád, megmondom ki vagy!

Mutasd a táskád, megmondom ki vagy!

A testbeszéd rendkívül árulkodó dolog. Kifejezi személyiséged, hangulatod és azt, hogy viszonyulsz a többi emberhez. A legújabb kutatások szerint még az is sokat elmondhat rólad, hogyan hordod a táskád.

SZERETED A TÁSKÁKAT? LAPOZZ TOVÁBB ÉS VÁLASZD KI A KÖVETKEZŐ DARABOT A KOLLEKCIÓDBA! 

 

A szabad kezet kapó, a nyűgös halmozó, a szende szűz, a hanyag baguette és az elitista kampókezű. Mielőtt azt hinnéd, valami viccről van szó, eláruljuk, hogy mindez egy igen komoly felmérés eredménye. Olyan kulcsszavak, melyek különböző táskahordási szokásokra és azokból következő tulajdonságokra utalnak. Hogy lehetséges ez? Csak figyelj, mert magadra fogsz ismerni!

hirdetes

A ,,szabad kezet kapó” teljes mértékben leveszi a terhet karjairól, és áthelyezi azt a vállaira. Sziluettjének szerves részét képezi az egyik oldalán lazán átvetett táska, mely semmiben sem korlátozza mozgását. Kényelmes, ugyanakkor kissé különc fiatalok kedvelt technikája.

Ezzel szemben a ,,nyűgös halmozó” a ,,ki tudja, mikor jöhet jól” elvből kiindulva, egyszerre több csomagban cipeli számtalan holmiját. Keményen dolgozik, és állandóan rohan, ezért sokszor kimerült. Azt mondják, egy nőnek sosem lehet elég táskája. Vagy mégis? A ,,szende szűz” általában egy clutch-ot szorongat két kezében, és rendszerint keresztbe teszi a lábait. A fügefalevélként maga elé tartott táska mögé szeretne bújni, azzal védekezni, kínos szituációban pedig abba kapaszkodni. A jó értelemben vett ,,gyenge nő” pozíciója.
 

Forrás: www.divat.hu

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.