notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mit árul el a hajszíned

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 14. - Tibor
hirdetes
címkék:

Mit árul el a hajszíned

Mit árul el a hajszíned

Nem mi vagyunk azok, akik megítélik a könyvet a borítója alapján, de azt hiszem, lehet vitatkozni a tudománnyal. Kutatások alapján kimutatták, hogy az emberek leginkább a hajszín alapján ítélkeznek. Egy tanulmány alapján kiderült, hogy a férfiak úgy gondolják, a barna hajúak könnyen megközelíthetőek, a szőkék „rászorulók”, a vörös hajúak pedig gőgösek. Ezek az állítások tisztességtelennek és néha sértőnek tűnnek, de ezek ellenére rendkívül elterjedtek.

 

Platina szőke

Platina szőke

 

Tudtad, hogy a világon élő embereknek csak a 10%-a természetes szőke? Ez a szín követeli a figyelmet, mert ritka. És persze, ami ritka, az megérdemli a figyelmet.

Arany szőke

Arany szőke

hirdetes

 

Az arany szőke dögös és egyben ártatlan, szórakoztató, kacér árnyalat. Remekül áll egy feltűnő egyéniségnek.

Ombre

Ombre

 

Az ombre meleg hatást kelt, annak ellenére, hogy az elmúlt években azért vált népszerűvé, mert sokan azt gondolták „hideg” személység hatást kelt. A hajtöveknél sötét, a vége felé világosodó hajtípus. Sokan hanyagságuknak köszönhetően viseltek ilyen hajat, azonban manapság fodrász segítségével készítik. Az előző évek tapasztalatai alapján, egy ombre hajú hölgyről, azt gondolhatják, túl hanyag.

Barna

Barna

 

Akár igaz, akár nem, egy csomó tanulmány azt bizonyítja, a barnák okosabbak. Emellett megfontoltak és különleges személyiséggel bírnak. 

Mélybarna

Mélybarna

 

A mélybarna hajszín inkább a fekete árnyalat felé hajlik, de úgy gondoljuk, épp ezért olyan játékos. A sötétbarna hajúak rejtélyesek és nagy kreativitással rendelkeznek. Ugyanez jellemző a feketékre is.

Sötétvörös

Sötétvörös

 

Természetes vörös hajút nehéz találni, mert a világon csak 2-6% ember születik vörös hajjal, tehát ahogyan a természetes szőke, úgy a vörös is nagyon ritka. A vörösek kalandosak, merészek és ige tüzesek.

Rézvörös

Rézvörös

 

Ó, igen, a „tüzes” vörös elnevezés régóta ismert, amelyet a Tiziano hölgyek viseltek. Ebben az esetben a „tüzes”vörös nagyképű és szenvedélyes.
 

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.