notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Miért elmaradhatatlan kelléke a stílusos férfilétnek a trendi táska?

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Június 16. - Jusztin
hirdetes
 | Szerző: Fizetett megjelenés
címkék:

Miért elmaradhatatlan kelléke a stílusos férfilétnek a trendi táska?

Trendi táska

Volt idő, amikor furcsán néztek azokra a férfiakra, akik táskát ragadtak – és nem hasitasit, vagy éppen autós táskát. De ezek az idők már régen elmúltak, s nem túlzás azt állítani, hogy már az a fura, ha a stílusosan férfias és férfiasan stílusos szettből hiányzik a vonzó táska.

Milyen érvek szólnak mellette?

 

A férfi táskák tehát egy olyan kategória, amibe beletartoznak a jó, öreg, mondhatni hagyományos típusok, mint például övtáska, autós táska. Ezekkel sincsen gond, sőt történetesen egy bőr vagy bőrhatású övtáska kifejezetten stílusos látványt kelt, s ugyanilyen módon az autós variáció is sugározhat kellemet. De, ahogy a CCC széles választéka is hűen bizonyítja, ennél jóval sokoldalúbb a paletta, s megéri megismerni a további alternatívákat is.

hirdetes

Például az aktatáska mellett milliónyi érv szól. Minden belefér, amire csak szükség lehet munka közben, vagy a nap folyamán. Eleganciát közvetít, bár sportosabb fajták is választhatóak. Méretben is sokoldalú a felhozatal, ami azért jó hír, mert akad, aki a laptopját is szívesen magával vinné, míg másnak bőven megfelelnek az alap iratok, és egy-két dokumentum. A fekete és a barna a két legkedveltebb árnyalat, de aki némi extravaganciára vágyik, az is megtalálhatja a számítását.

 

A praktikusság nemcsak a diplomatáskák világában érhető tetten. A hátizsákok is figyelemre méltóak. Nagyjából minden beléjük zsúfolható anélkül, hogy túlságosan puttonyhatást keltenének, könnyű vinni őket, és napközben is pillanatok alatt fel- és letehetőek. Ráadásként ezen a téren sincsen hiány választékból, ahogy az a CCC online felületén is egyértelműen látszik: https://ccc.eu/hu/taskak/ferfi-taskak

 

A válltáskák érdekes módon jóval megosztóbbak még a mai napig, pedig meg kell hagyni, hogy a trendi outfit szerves részévé válhat. Olyannyira, hogy a táska egyébként is nagyban hozzáadhat a fellépés egészéhez, de ilyen módon különösen erőteljes, markáns jegyekkel teheti még ellenállhatatlanabbá a kisugárzást.

 

Mennyire zavaró a táska jelenléte?

 

Az egyik legtöbbet emlegetett kifogás, amit a témában hallani, hogy a táska jelenléte akadályozó, függetlenül a fazonjától, szóval ezért nem igazán jó kiegészítője a férfias mindennapoknak. Ez szép gondolat, de cseppet sem igaz! Nem, hogy nem zavaró a megléte, éppen ellenkezőleg. A fent felsorolt praktikus tulajdonságok inkább hozzáadnak, mintsem elvesznek az adott nap értékéből, lendületéből. Ráadásul tagadhatatlan, hogy esztétikus kellemüknek hála további szemeket kényeztető előnyök is bezsebelhetőek.

 

Érthető, ha valaki, aki még soha nem hordott táskát, tartózkodik a változástól, de megéri ebbe beleállni, mert tényleg csak pozitív dolgokat hozhat magával. A CCC üzleteiben könnyedén megoldható a próbálás, ami pedig végképp eloszlathat mindenféle kétséget. A tükörben viszontlátni a vonzó, ellenállhatatlan, vitathatatlanul férfias végeredményt minden szónál meggyőzőbb erejű érv. Mindennek tetejében így valóban arra a modellre eshet a választás, ami mind öltözet, mind életstílus, mind funkcionalitás tekintetében a legtöbbet adja. S ki tudja, személyesen meglehet, hogy még az extrább fazonok vagy színek is képbe kerülhetnek.


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.