notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Göndöríts három trükkel

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Június 26. Szerda - János
hirdetes
címkék:

Göndör haj hajsütővas nélkül!

 Ki ne szeretne a hullámos fürtöket? Azonban sajnos, ha túl sokat használod a hajsütővasat, és az ehhez hasonló eszközöket nagyon gyorsan eltöredeznek a hajszálaid! Szerencsére van néhány módszer, amivel göndör hajat varázsolhatsz magadnak, sőt némelyik talán még egyszerűbb is, mintha hajsütőt használnál! Itt van néhány trükk, ami a segítségedre lehet!

Laza hullámok hajpánttal

Válaszd el középen a hajad, majd tegyél egy hajpántod a hajadba, és húzd le a homlokodig. Fogd meg jobb oldalt a legszélső tincsed végét, és visszafordítva húzd át a hajpánt alatt. A lelógó részt fogd hozzá a következő tincshez, és azt is húzd át a hajpánt alatt. Így haladj hátrafelé, egészen a választékodig, aztán indulj el bal oldalról is. A két utolsó tincset hátul fogd össze, és tekerd fel a hajpántra. Ha kibontod szép, laza hullámokat kapsz!

hirdetes

Göndör frizura kicsi csavarással

Ha igazi göndör frizurát szeretnél, akkor ez a neked való módszer! A legjobb, ha lefekvés előtt készíted el a csavarásokat. Enyhén nedvesítsd be a hajad. Válaszd szét a hajad középen, majd válassz ki egy nagyobb tincset, és kezd el sodorni, majd tekerd fel kis kontyokba, és rögzítsd hajgumival. Ugyanúgy folytasd a tekergetést a hajad többi részén is. Figyelj arra, hogy nagyjából egyforma tincseket tekerj fel, hogy ugyanolyan nagyságú hullámokat kapj! Reggel, mikor megszáradt, bontsd ki őket, és finoman fésüld ki a hullámokat az ujjaddal! Semmiképpen ne használj fésűt, ha nem szeretnéd, hogy szénaboglya legyen a hajad helyén!

Hullámok kendővel

Ezzel az elsőhöz hasonlóan, inkább laza hullámokat fogsz kapni. Nincs másra szükséged, mint három darab kendőre. Ezt is nedves hajjal kell elkészíteni! Oszd három egyenlő részre a hajad, majd válaszd ki az egyik részt. Hajtsd félbe a kendőt, tedd át az előbb említett három rész közül az egyiken, majd húzd fel egészen a hajad tövéig. Tartsd ott, amíg elkezded tekerni a hajadat a kendőre úgy, hogy egyszer a kendő egyik szárára, majd a másikra tekered a hajtincset, és ezt ismételgeted, amíg el nem fogy hajad. Ezután rögzítsd a hajad végét a kendőhöz egy hajgumival. Miután megszáradt a frizurád engedd ki, és egy kicsit fésüld át az ujjaddal!


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.