notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Fürdőruhák nyári szezonra – szerezze be már most!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 27. Szombat - Zita
hirdetes
 | Szerző: Fizetett megjelenés
címkék:

Fürdőruhák nyári szezonra – szerezze be már most!

Fürdőruha trend 2023

Igaz, hogy még csak a tavasz közeledik, azonban az új fürdőruha stílusirányzatok már a hazai online boltokban is elérhetőek, hogy felkészültek legyünk a szezonra. A 2023-as női fürdőruha-trendeket illetően igen sokszínű a kínálat az egyedi szabású egyrészestől, a sportos-elegánson át, a csajos-szexi két részesig. Választhat a ruhához trópusi, gyümölcsös, etnikai mintával, horgolással vagy hálóval ellátott stílusú felsőt, amely az évszakokon áthidalva nélkülözhetetlen kelléke lehet a nyárnak. Szeretné tudni, mik az idei nyári stílusirányzatok? Olvasson tovább, hogy képben legyen az új kollekciókat tekintve és kiválaszthassa a leginkább megfelelőt.

 

 

A fekete ruha mindig jó választás

 

Egy fekete fürdőruha időtlenségéhez hasonlóan, a fekete bikini is minden évben maradandó trend. Ez egy olyan stílus, amely segítségével a tengerparti időtöltés, vagy akár a belföldi nyaralás stresszmentessé válik.

Jó példa erre az EFAYN női fürdőruha, állítható melltartóval, amely megtalálható online az emag.hu kínálatában.

hirdetes

A fekete bikinik újnak és frissítőnek tűnhetnek különböző sziluettekben. A felső nyakkivágást és magas derekú szabást tartalmazó termékválaszték biztosítja, hogy bármilyen alakú és méretű hölgyek megtalálják a testtípusukhoz illőt.

A klasszikus bikini megjelenés modern „csavarja” az egyik legkeresettebb fürdőruha-trend 2023-ban. A tervezők zseniálisan megalkották a bikinit aszimmetrikus felsővel és alsóval, amelyek éles és feltűnő megjelenést kölcsönöznek. A kreatív, mélyreható nyakkivágásoktól a merészen alacsony háton és a combig érő vágásokig ezek az elegáns fürdőruhák a medencepartot a puszta elegancia kifutójává változtatják és a szemlélőnek leesik az álla, ha a hölgyet ebben látja.

 

Női fürdőruha trendek színekben

 

A stílustanácsadók szerint kényelmesen érezheti magát az időtlen fekete vagy fehér fürdőruhában. Az idei év trendjei azonban a színek és minták széles választékát is kínálják, hogy egyedi megjelenést kölcsönözzenek és a viselője kiemelkedjen az átlagból. Idén a tervezők jellegzetes színei a narancssárga, sötétzöld és trópusi nyomatok, amelyek a nyári szünetre emlékeztetnek minket. Jó választás lehet a Nike fürdőruha rózsaszín kivitelben, ha épp a márkás ruhadarabot részesíti előnyben. A hazai online boltoknak köszönhetően bátran merüljön el a sokszínű kínálatban és alaposan nézzen körül vagy olvassa el a terméktájékoztatókat.

Amennyiben az extra élénk színeket kedveli, akkor miért ne viseljen sárga fürdőruhát? Csak ki kell választani a bőrtónusának megfelelő színárnyalatot. Ha tart attól, hogy rosszul jár, a minták segítenek: virágos, csíkos vagy akár leopárd, próbálja ki szettben vagy kevert kombinációban. Esetleg a romantikusokhoz tartozik ne aggódjon, a 2023 női trendek közül az egyik a bohókás hangulatról és a hímzésekről szól. Válogasson a hímzett anyagú fürdőruhák között, hogy felfedje nőiességét.

 

Női fürdőruha trendek formákban

 

A szakértők azt mondják, hogy olyan fürdőruhát szerezzen be, amelyben jól érzi magát. Akár bikinit, akár stílusos egyrészes fürdőruhát választ a hangsúly a kényelmen legyen.

A sziluett javítása érdekében hívja fel a figyelmet a kívánt testrészekre. Valójában, ha szereti a lábait, de elrejtené a hasát, akkor az egyrészes szoknyával kiegészített fürdőruha a legjobb döntések egyike. Egyes darabok még övvel is ellátottak, így szabályozhatja a dereka körül szükséges támasztást.

Ha nagy keblekkel áldotta meg a sors és büszke rájuk (miért ne lenne?), ebben az esetben az ideális felső egy huzalos melltartó, amely formát és kényelmet kínál. Mindemellett nyugodtan engedje meg magának a mély dekoltázst, vagy a cicomás bikinifelsőt. Szeretné megmutatni a vállát? Próbáljon ki egy fodros pánt nélküli bikini felsőt. Amennyiben a sportos megjelenés híve, akkor kétrészes, hosszú ujjú fürdőruha tökéletes lehet arra, hogy magára vonzza a kíváncsi tekinteteket.


hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.