notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így varázsolj magadnak feltűnő pillákat!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Július 16. Kedd - Valter
hirdetes
címkék:

Feltűnő pillák

Feltűnő pillák

Minden nő szeretne hosszú, dús szempillákat. Ezt több módon is el lehet érni, természetesen az egyén szempillájától függően. Van, akinek elég egy kis spirál, másoknak szempilla göndörítőre, vagy műszempillára van szüksége. Nem olyan nehéz a használatuk, ha nem vagy biztos magadban feltétlen olvasd el a cikket!

Így fesd a szempillád, hogy feltűnő legyen


A szempillafestést a szempillád tövében kezd. Először oldalra mozgasd a kefét, majd kifelé és felfelé keféld át a pilláidat. Így a festék szépen eloszlik, a pillák szétválnak és vastagabbnak hatnak, a szempillavonal íve pedig kirajzolódik. Spirálozás után használj szempillafésűt, hogy szétválaszd az összetapadt pillákat, és még így még dúsabb hatást érj el.  Fontos, hogy mosd le éjszakára a festéket, mert különben nem engedi lélegezni a szempilláid, és károsítani fogja őket.

hirdetes
A hosszú, de világos színű a pillákat, érdemes kozmetikussal befestetni, így nem kell naponta a szempillaspirállal festeni. Érdemes tudni, hogy a tartós szempillafestéssel nem lesznek pillák olyan vastagok, mint amikor spirállal visszük rá a festéket.


Ilyen szempillaspirált válassz, ha dús, feltűnő pillákat szeretnél


Első kérdés, ami a vásárlásnál felmerül, hogy vízálló szempillaspirált vegyünk-e. Azt leszámítva, hogy vízálló, és nehezebben kenődik el, sajnos vannak hátrányos tulajdonságai is. Az egyik, hogy nehezebb lemosni is, csak erőteljes dörzsöléssel lehet eltávolítani, aminek következtében letörhetnek a pillák végei. Ezért ha nem jársz minden nap uszodába érdemesebb sima szempillaspirált használnod. Ennek előnye, hogy sokkal nagyobb pillákat varázsolnak, mint a vízállók.
Ne figyelj oda a reklámokra, ugyanis megtévesztőek lehetnek. Nem kell elhinni, amikor mindenkinek felfelé pöndörödő, extra hosszú szempillákat ígérnek! Akinek előre álló, nem felfelé pöndörödő pillája van, azon nem segít semmiféle spirál, csak a szempillagöndörítő, vagy a kozmetikákban kérhető szempilladauer. Ettől optikailag hosszabbnak tűnnek a pillák, sőt, akár dúsabbnak is, de felfelé állónak nem! Minden spirálban a festéken kívül van protein, vitamin, méhviasz és lanolin. Ezek ápolják a pillákat, de csodákra nem képesek.


Feltűnő pillák göndörítéssel


Sokan félnek a göndörítő használatától, pedig nem fájdalmas, és nem is bonyolult. A szempillagöndörítőt olyan közel tegyük a pillák tövéhez, amennyire csak tudjuk és nyomjuk össze. Pár másodperc után nyissuk szét, majd a pillákon lassanként kifelé haladva nyomkodjuk össze ismét.
Vigyázzunk arra, hogy egy helyen sose tartsuk sokáig összenyomva, mert szögletesre fogja hajlítani pilláinkat. Azoknak a nőknek pedig, akiknek pillája egyenesen előre vagy lefelé nő, szó szerint kinyitja a szemét. Még látványosabb hatást érhetünk el, ha utána szempillafestéket is használunk. Lényeges, hogy a szempillaspirál használata előtt göndörítsünk, hiszen a már festékes szálak könnyen hozzáragadhatnak a göndörítőhöz, így könnyen letörhetnek, vagy leszakadhatnak.


Feltűnő műszempilla


Választhatunk tincses műszempillát, vagy teljes műszempillát . Először kenjük egy sminkecset végével vigyünk fel vékony csíkban a műszempilla tövébe a ragasztót  és várjunk, amíg kissé nyúlóssá válik. Ezután valódi szempilláinkat eltartva a műszempilla ragasztócsíkjától a szem külső szélétől indulva a lehető legközelebb ragasztjuk a természetes pillavonalhoz. Amikor a külső sarok odaragadt, a szempillák tövénél rögzítjük az egész koszorút. Amíg a ragasztó megszárad, óvatosan pislogjunk és semmiképpen ne préseljük össze szemünket túl szorosan. A tincses pillákat ugyanilyen technikával kell felragasztani. A természetes hatás elérése céljából a tincses pótpilláknál több méretet használjunk egyszerre, középre téve a leghosszabbat. Mindkét szempillánál rögtön a felhelyezés után göndörítsük be őket az igazi pillákkal együtt és teszünk rá egy-két réteg szempillafestéket. Ezzel  megakadályozzuk, hogy a műszempilla leessen vagy elmozduljon a helyérő
 


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.