notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Fagyöngyös, romantikus körömminta

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Május 26. - Fülöp
hirdetes
 | Szerző: Gyuris Lilla
címkék:

Fagyöngyös, romantikus körömminta

Fagyöngyös, romantikus körömminta

Mivel sokunknak a romantika jegyében zajlik a karácsonya, úgy gondoltuk, hogy megkérjük Simcha Whitehill, profi műköröm készítőt, mutasson be egy bizonyos körömmintát, amelyet a romantika jellemez. Ahogy a babona szól, akit a fagyöngy alatt megcsókolnak, az rátalált az igaz szerelemre. Ennek a mondának köszönhetően ihletet kaptunk, ezért fagyöngyökkel és rúzsnyomokkal díszített körömmintát készítettünk.

 

 

 

1. lépés

Miután megfelelő formára alakítottad a körmeid, told le a körömágyad. Ne feledd, nem szabad levágni a körömágyat! Válassz egy alapozó színű lakkot, fesd be ezzel a körmeidet.

2. lépés

A mutató és gyűrűs ujjaidra készíts három piros csillogó pöttyöt, ezek lesznek a fagyöngy bogyói. Ez legkönnyebben egy pontozó eszköz segítségével alakíthatjuk ki. A pöttyöket a körömágyad mellet az egyik sarokban helyezd el úgy, hogy mindkét oldalára odaférjen még a két levél.
hirdetes

3. lépés

A három pötty mellé smaragdzöld lakkal készíts két „V” alakot egymásra. Ennek az elkészítésében segítségedre lehet egy vékony ecset. A „V” alakoknak a belsejét színezd ki ugyanezzel a színnel, majd rajzolj kis hegyes véget a „V” alaknak, úgy hogy levél formája legyen.

4. lépés

Az ajakformák elkészítéséhez 2 fajta piros lakkra lesz szükség. Egy világosra és egy sötétre, vagy amilyen éppen van a készletedben. Azokra az ujjaidra, amelyekre nem festettél fagyöngy mintát, oda ajakformát festhetsz így: pontozóecset segítségével hozz létre két piros pontot egymás mellett, majd ahogyan a képen is látható, ebből a két pontból alakíts ki egy szájformát.

5. lépés

Készíts minden minta nélküli körmödre 5 darab ajakformát, majd ha megszáradtak, fesd be  az összes körmöd fedőlakkal.
 
 
 
 
 

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.