notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Esküvői fotó ötletek 2. rész: a boldogító IGEN után

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 14. - Tibor
hirdetes
 | Szerző: Birta Endre esküvői fotós
címkék:

Esküvői fotó ötletek 2. rész: a boldogító IGEN után

Esküvői fotó ötletek 2. rész: a boldogító IGEN után

Ha szeretnétek a lehető legtöbbet megörökíteni a nagy napból, érdemes minden pillanatra felkészülni! Cikksorozatunk második részében azt tárgyaljuk ki, hogy melyek a legfontosabb pillanatok a boldogító IGEN után, amelyre érdemes odafigyelni.

 

Ha nem olvastad az első részt, IDE kattintva érheted el! 

Elkészültem, szárnyalunk együtt

Miután kész a smink, ruha fenn, anyu meghatódva, irány a szertartás és a party. A kettő között érdemes elkészíteni a kreatív sorozatot az esküvő napján. A legszebb a késő délutáni órák, mikor suroló fény viszony van a szabadban vagy a kora reggel, de itt igencsak korán kellene kezdeni, amikor még pihenőben vannak kicsik és nagyok is. 


A kreatív sorozatot amúgy lehet egy másik napon is elkészíteni, ez fotóstól is függ, ki az aki vállalja, hogy elmegy veletek még egyszer, és elkészíti a kép sorozatot. Én azt gondolom, ha esküvő után kiválasztunk egy napot, és akkor fotózunk, akkor egyrészt a stressz szint normalizálódott és nem kell izgulnotok, hogy odaértek a szertartásra. Másrészt azon se kell már izgulni, hogy a vendégek közül ki az aki eljött és ki maradt otthon. Így felszabadultan lehet fotózni menni, egy olyan helyre ami bárhol lehet, mivel már nem vagyunk az idő fogságába.

hirdetes

 

Ez a sorozat nagyon meghatározó, mert ez lesz az amit később 5-10 év múlva szeretnétek szívesen visszanézni.  Javaslom, olyan helyszínt válasszatok, ami közel hozzátok lélekben és jó ott lenni vagy valamiért fontos számotokra.  A lényeg hogy érezzétek jól magatokat, hangolódjatok rá a fotózásra. A pillanatban élni, a jelenben lenni mindennél fontosabb.

 

Az első házastársi pillanatok

Ugorjunk egyet időben, hiszen a legtöbb fotó úgyis a „boldogító igen” közben csattan – és azokban a percekben biztos, hogy nem erre akarsz majd figyelni.


Ha viszont már megköttetett az eskü, átélhetitek az első perceket házasságotokból! Felejthetetlen pillanatok ezek, ahol a párok arcára valami hihetetlenül szerethető boldogság ül ki – olyan, amit más percben talán nem láthatunk. Örökítsétek hát meg!

 

A legszebb nap az életetekben: a vidám percek megörökítése

Attól függően, milyen a temperamentumotok és persze a vendégsereg, egy esküvő lehet életreszóló party, vagy épp romantikus, meghitt családi nap is. De egy biztos: minden pillanatra emlékezni akartok majd! Legyen hát minél több spontán ötlet a fotózásra, kérjétek meg a fotóst, hogy kapjon le minél több szuper, rátok vagy a barátokra, családra jellemző pillanatot!

 

Menyasszony tánc és óriási party? Legyen róla emlék!

A legtöbb menyasszony, mikor a fotózásról van szó az idilli pillanatokat szeretné megörökíteni. De hidd el, pár év – vagy épp évtized múlva – jó érzés lesz visszanézni azt is, milyen önfeledten táncoltatok! Engedjétek el magatokat, és bízzátok a munkát a fotósra – ő pontosan fogja tudni, mi mutat majd jól a fotópapíron!

 

Jó készülődést,

Birta Endre – esküvői fotós
Birta Fotó


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.