notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Elengedés vagy küzdés - segítség, hogy tudj dönteni!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Július 12. Péntek - Izabella
hirdetes
 | Szerző: Tomkó Bori
címkék:

Elengedni vagy megtartani? Melyik a jó döntés?

Elengedés vagy  küzdelem a párkapcsolatért?

Itt a tavasz. Visszavonhatatlanul. Rügyet fakasztanak a fák, megújul a természet. Nekünk is jó lehetőség a megújulásra. Hogyan lehet ezt eszközölni? Ki kell dobni a régit, hogy bejöhessen az új. Hidd el, ha leselejtezed a régi ruháidat, amik már tavaly sem voltak rajtad egyszer sem, akkor, ha elmész vásárolni, csodával határos módon megtalálnak azok a darabok, amik sokkal jobban passzolnak Hozzád

Itt a tavasz. Visszavonhatatlanul. Rügyet fakasztanak a fák, megújul a természet. Nekünk is jó lehetőség a megújulásra. Hogyan lehet ezt eszközölni? Ki kell dobni a régit, hogy bejöhessen az új. Hidd el, ha leselejtezed a régi ruháidat, amik már tavaly sem voltak rajtad egyszer sem, akkor, ha elmész vásárolni, csodával határos módon megtalálnak azok a darabok, amik sokkal jobban passzolnak Hozzád.

hirdetes

 

Sokan mondják, hogy ezt nehéz megtenni. Egyre többen fordulnak hozzám az elengedés problémájával. Ragaszkodnak tárgyakhoz, emberekhez. Ha felteszed magadnak azt a kérdést, hogy „Mit mentenél ki az égő házadból?”, mit válaszolnál? Nyilván nem a tárgyakat, nem a szuper telefonodat és tabletedet, nem a márkás cipőidet vagy ruháidat. Inkább a szeretetteidet, családtagjaidat, házi kedvenceidet. Szóval a tárgyakhoz való ragaszkodás vagy azok elengedése ilyen egyszerű. Mi a helyzet a régi kapcsolatok elengedésével? Az már keményebb dió...Nyilván tudod, hogy ezen a téren is akkor tud bejönni az új, ha a régit már „kidobtad”. Mik segíthetnek az elengedés tényleges megvalósításában?

Például ha felteszed magadnak a következő oldalon található kérdéseket és (őszintén) válaszolsz rájuk!

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.