notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bizarr divattrend férfiaknak

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 20. Szombat - Konrád, Tivadar
hirdetes
címkék:

Bizarr divattrend férfiaknak

Bizarr divattrend férfiaknak

A divat világa tele van olyan megoldásokkal, amitől az embernek a lélegzete is eláll. Ha jókor vagyunk jó helyen, akkor a csodálattól, ha nem, akkor az elképedéstől. Hiszen nem egyszer finoman szólva is érdekes kreációkkal jelentkeznek a tervezők. Az azonban a csúcs, amikor azzal kísérleteznek, hogy kicsit összefésüljék a női és a férfidivatot. Meglepő, de ez sűrűbben előfordul, mint hinnénk, szerencsére azonban még nem sikerült a köztudatba és a mindennapi viseletbe beerőszakolniuk ezeket az elképzeléseket.

Bizarr férfitrendek: virágok

 
Félreértés ne essen, nagyon sok férfi szereti a virágokat. A kertben. Semmi esetre sem a kabátján, vagy a nadrágján. Legalábbis nem a nagy, színes, feltűnő rózsákat, vagy az apró, de rengeteg virágmotívumot. Ezt a privilégiumot – mármint ennek a mintának a viselését – örömmel átengedjük a hölgyeknek, hiszen nekik tényleg jól áll.
hirdetes
 

Bizarr férfidivat: csipke

 
Igen, elképesztő, de valóban ezt az anyagot is a férfiakra szeretnék adni egyes tervezők. Amíg csak itt – ott használják, addig még nagy jóindulattal, de elképzelhető a projekt, ám amikor egy komplett inget, vagy nadrágot kreálnak belőle, akkor az már messze nem elfogadható. 
 
A kivillanó szőrős lábak látványa még akkor sem veheti fel a versenyt egy női, kecses végtaggal, ha tökéletesre van gyúrva. A csipke maradjon meg a szemünk örömére, lehetőleg a tanga és harisnyatartó formájában, valamint MINDENKÉPPEN a nőkön.
 
bizarr férfidivat

Bizarr férfi divattrend

 
Valószínűleg innen már nincs lejjebb. Vagy ha igen, akkor azt nem biztos, hogy valaha is látni szeretnénk. 
Ezek a dolgok, amiket a férfi modellekre erőltettek nem csak, hogy nem hordhatóak, de még csak a ruha megjelölést sem nagyon érdemelték ki. 
Igazából azt is nehéz eldönteni, hogy nadrágot fodroztak, és inget hosszabbítottak, vagy nyári ruhát alakítottak kezeslábassá, és rövidítettek meg. 
 
Az divat jó dolog, már persze abban az esetben, ha képesek vagyunk tartani a határokat, és nem csinálunk magunkból majmot. 
 

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.